Cristi Borcea, prins la mijloc între fostele soții. Relația cu Valentina Pelinel, în pericol din cauza Mihaelei

Anca Manolica 21.09.2022, 13:16
Cristi Borcea, prins la mijloc între fostele soții. Relația cu Valentina Pelinel, în pericol din cauza Mihaelei

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. Fie că a fost vorba de acționariatul la Clubul Sportiv Dinamo București, fie că a fost vorba despre femeile din viața sa, de-a lungul timpului, viața tumultoasă i-a fost expusă de multe ori pe prima pagină a ziarelor. Află ce neînțelegeri au apărut în prima și actuala soție a afaceristului.

Cristi Borcea, decizii în privința fostelor soții

Cristi Borcea, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri de la noi din țara fost pus adesea în dificultate de către femeile din viața lui, dar a găsit mereu o cale de rezolvare. Acum, el ia anumite decizii drastice în ceea ce le privește pe acestea, după scandalul dintre fostele soții și actuala, Valentina Pelinel.

Fostul președinte executiv de la Dinamo deține mai multe afaceri profitabile, printre care se numără și un hotel de pe litoralul românesc. În urmă cu mai mulți ani, el a cumpărat Hotelul Muntenia din Olimp, pe care l-a renovat și l-a transformat în Pam Beach Olimp, de trei stele.

Dar cea care s-a ocupat îndeaproape de reabilitarea hotelului, care a fost trecut pe numele ei, a fost prima soție, Mihaela Borcea. La un moment dat, acesta le-a implicat și pe restul fostelor partenere de viață în această afacere, în ideea în care va reuși să creeze o relație bună și unitară între cele trei doamne Borcea.

De la ce a pornit scandalul

Potrivit Playsport.ro, Alina Vidican, cea care i-a dăruit doi dintre cei nouă copii ai lui Borcea, nu a suportat ideea de a lucra cu cea cu care se iubește acum dinamovistul. Ba mai mult, ea a fost prima care a părăsit această schemă de lucru. A urmat apoi actuala soție a omului de afaceri, Valentina Pelinel. Fostul fotomodel ar fi crezut că o va putea elimina pe Mihaela Borcea, însă nu a putut face față stresului și s-a retras.

Pam Beach Olimp, hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral
Pam Beach Olimp, hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral

Cristi Borcea a fost sincer încă de la început în ceea ce privește afacerea de la malul mării, iar blondina i-a spus că nu există nicio problemă. Dar se pare că ea a izbucnit recent. Valentina a început să aibă certuri cu Mihaela pe diferite teme administrative ce țineau de hotel, dar și de sălile de evenimente din Capitală.

Văzând că nu reușește să le împace nicicum și fiind prins la mijloc în discuții interminabile, Borcea a luat decizia ca fiecare femeie din viața lui să se ocupe de câte o afacere diferită, în așa fel încât să nu mai aibă treabă niciuna cu cealaltă. Cât despre hotelul de pe litoral, acesta va fi condus în continuare de Mihaela Borcea. Afaceristul i-a prelungit contractul de administrator unic până la data de 05.02.2027.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...