Cristi Borcea, primele declarații despre cel de-al 10-lea copil. Anunțul uimitor făcut de fostul acționar de la Dinamo

Marian Cărăvan 08.07.2020, 12:12

Are deja nouă copii, cu patru femei diferite, iar acum Cristi Borcea se află într-o mare încurcătură. Fostul acționar de la Dinamo a făcut un anunț uimitor în privința celui de-al zecelea copil.

Ce intenționează să facă Cristi Borcea, după ce a devenit tatăl a nouă copii

La 51 de ani, Cristi Borcea este un bărbat cu mulți moștenitori. Nu a stat degeaba nici atunci când s-a aflat în detenție.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

Tatăl a nouă copii, Cristi Borcea bate în retragere când vine vorba de încă un moștenitor în familie.

„Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot.

Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii”, a spus Cristi Borcea, într-o apariție tv.

Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel

Cu cine a făcut Cristi Borcea cei nouă copii

Fostul acționar de la Dinamo are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (13 ani). Iar cu actuala soție, cu Valentina Pelinel are două gemene, Indira și Rania, precum și un băiat.

Întrebat de ce nu s-a oprit la doi-trei copii, Cristi Borcea, care se află în topul bărbaților din România la categoria numărului moștenitorilor, a spus pentru că este un romantic incurabil. În plus, a dat de înțeles că nu își mai dorește încă un copil, dar dacă Valentina va dori, îi va satisface dorința.

Urmăriți Impact.ro și pe