Cristi Borcea, o nouă afacere uluitoare. Toată lumea ar fi pierdut bani din asta, el a făcut profit de 500.000 de dolari

Andreea Bisinicu 27.10.2020, 14:16
Cristi Borcea, o nouă afacere uluitoare. Toată lumea ar fi pierdut bani din asta, el a făcut profit de 500.000 de dolari

Cristi Borcea, o nouă afacere uluitoare. Toată lumea ar fi pierdut bani din asta, el a făcut profit de 500.000 de dolari. Fostul acționar de la Dinamo a dat lovitura. Din ce face bani.

Cristi Borcea, o nouă afacere uluitoare. Cum a câștigat 500.000 de dolari

Cristi Borcea, o nouă afacere uluitoare. Toată lumea ar fi pierdut bani din asta, el a făcut profit de 500.000 de dolari. Acum chiar a dat lovitura! Nu, nu e vorba de cazinouri, nici imobiliare, nici vreo moștenire.

Se pare că Cristi Borcea a reușit să vândă locuința de lux din Miami pe care o deținea. După opt ani în care fostul acționar de la Dinamo s-a străduit să o vândă, iată că acum a reușit.

Apartamentul de lux din Miami a fost cumpărat cu 1.45 de milioane de dolari în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo petrecea mult timp în Florida.

Din păcate, la numai șase luni de când l-a procurat, afaceristul s-a gândit să renunțe la el. Binențeles că și-a dorit să vândă locuința cu aceeași sumă, dar nu a reușit să găsească un cumpărător. În timp, prețul a crescut. Apartamentul luxos are trei dormitoare, patru băi, un living, 300 mp și se află la malul oceanului.

În 2020, potrivit GSP, apartamentul a fost evaluat la suma de 2.2 milioane de dolari, dar fostul acționar a lăsat prețul la 1.9 milioane de dolari și l-a vândut unei companii farmaceutice, reușind să iasă pe plus: un profit de 500.000 de dolari.

In prezent, Cristi Borcea este casatorit cu fostul manechin Valentina Pelinel. Cei doi au trei copii impreuna
In prezent, Cristi Borcea este casatorit cu fostul manechin Valentina Pelinel. Cei doi au trei copii impreuna

Care este cel mai mare regret al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea are tot ce-și poate dori de la viață. O famile numeroasă. O carieră fulminantă. O soție superbă. O avere inestimabilă. Și, cu toate astea, omul de afaceri a dat cărțile pe față și a recunoscut care este cel mai mare regret al său.

Soțul Valentinei Pelinel a mărturisit că îi pare rău că nu a reușit să ajungă cu echipa la care a fost acționar mult mai departe, dar în rest milionarul spune că este mulțumit de viața sa.

„Regret pe plan personal că nu m-am dus cu Dinamo în Champions League. (…) Am femeia pe care mi-am dorit-o. Am 3 copii minunați cu ea, am 3 cu Mihaela, 2 cu Alina, care sunt exraordinari și sunt mândru de ei, nu am probleme cu niciunul. Aș schimba… Eu zic că am făcut gratis detenția. Detenția peste 5 ani de zile este foarte mult pentru un om”, a spus Cristi Borcea, conform Ciao.ro

Urmăriți Impact.ro și pe