Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire. Ce s-a întâmplat după un an de așteptare

Mihai Roșoiu 19.10.2020, 13:33
Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire. Ce s-a întâmplat după un an de așteptare

Așteptarea a luat sfârșit pentru Cristi Borcea, care nu-și mai încape în piele de fericire. Borcea a luat pauză de la afaceri pentru o perioadă. Are motive întemeiate. După un an de așteptare i s-a îndeplinit cel mai mare vis pe care-l avea de ceva vreme.

Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire. I s-a îndeplinit visul

Din 2019 visează Cristi Borcea la acest moment. Pandemia de coronavirus l-a ținut departe de copiii săi din Statele Unite. Melissa Alex și Gloria l-au acaparat total pe omul de afaceri după ce au venit de peste Ocean, iar perioada lungă de distanțare a lăsat răni adânci pe sufletul fostului șef de la Dinamo.

Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire
Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire

Acum, toți cei nouă copii ai săi îi sunt alături, ceea ce-l mulțumește pe deplin. Din păcate, bucuria sa nu va fi de lungă durată. Urmașii lui Borcea vor rămâne pe plaiurile natale până în noiembrie după care vor face cale întoarsă la Miami. Așa că pentru actualul soț al Valentinei Pelinel nu e timp de pierdut. Cristi Borcea și cei trei „americani” petrec tot timpul împreună, mai ales că timpul este foarte scurt.

Evident, Borcea nu uită de ceilalți copii ai săi din cele trei căsătorii pe care și le-a trecut în cont.

Vacanțe alături de cei dragi în România

După ieșirea din închisoare, Cristi Borcea și-a concentrat atenția pe apropiații săi. Zilele de vară au fost petrecute de către Borcea și familia sa în cele mai luxoase stațiuni din România. Pe Litoral și în Delta Dunării au fost surprinși membrii familiei Borcea în mai multe rânduri. Acum, varianta litoralului este exclusă. Astfel, Melissa, Gloria și Alex vor merge, împreună cu tatăl și frații lor, în zonele de munte.

Dincolo de veștile bune din punct de vedere personal, Borcea are motive de satisfacție și din punct de vedere profesional. În timp ce se afla în spatele gratiilor, Cristi Borcea a dat o lovitură de proporții pe piața afacerilor, reușind să dea un adevărat tun financiar, în urma căruia s-ar fi îmbogățit cu 7 milioane de euro.

Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire
Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire

De asemenea, Borcea a mai vândut de curând un hotel pe care a încasat un milion de euro. Unitatea hotelieră se afla în localitatea Botoșani și i-a fost cedată unui om de afaceri din Dorohoi, apropiat al familiei Borcea.

Astfel, Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire. După un an de așteptare și-a revăzut cei trei copii din Statele Unite, iar pe plan profesional toate îi merg perfect.

Singura supărare a omului de afaceri este, cu siguranță, cea legată de fotbal. Echipa sa preferată, Dinamo București, traversează o perioadă nefastă, fiind una dintre codașele clasamentului Ligii I

Urmăriți Impact.ro și pe