Cristi Borcea a ajuns la tribunal cu fosta soție, Mihaela. Care este motivul

Andreea Bisinicu, Radu Oprișan 14.01.2021, 17:36
Cristi Borcea a ajuns la tribunal cu fosta soție, Mihaela. Care este motivul

Cristi Borcea a ajuns la tribunal cu fosta soție, Mihaela. Care este motivul. O nouă zi, o nouă durere de cap pentru Cristi Borcea. După ce a fost infectat cu noul coronavirus, fostul lider de la Dinamo primește o altă lovitură. Procesul terenurilor de la Constanța se pare că nu-i dă pace celebrului om de afaceri. De ce au ajuns cei doi soți să se judece prin tribunale și ce pedeapsă riscă să primească fostul acționar de la Dinamo.

Mihaela și Cristi Borcea au ajuns în fața judecătorilor

Scandalurile par să nu-l lase în pace pe Cristi Borcea. După ce a fost infectat cu COVID-19, renumitul om de afaceri a primit o altă lovitură, la început de an 2021. Se pare că afaceristul are probleme, din nou, din cauza terenurilor din Constanța, despre care cei din instanță constataseră că fuseseră furate. Ulterior, terenurile au revenit în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român. Potrivit celor de la Spynews, Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela, au fost rechemați în instanță, după ce la Tribunalul București a fost intentat un nou proces de autoritățile constănțene.

Oficialii din județul Constanța au cerut, printr-o cerere depusă la Tribunalul București, anularea contractelor încheiate de Mihaela și Cristi Borcea, având ca obiect un număr de terenuri din județ. În acest scandal au fost implicate și alte nume importante din lumea showbizului, precum Dragoş Săvulescu, fostul primar al Constanței Radu Mazăre și Georgică Giurgiucanu, fost lider al PSD Constanţa. Toți au primit deja sentințe grele, între trei și cinci ani de închisoare. Cristi Borcea a primit, la primul proces, o pedeapsă de 11 ani de inchisoare, pentru infracțiuni precum complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni și interzicere a unor drepturi. Nu doar atât, lui Cristi Borcea i-a fost confiscată și o sumă uriașă de bani, în valoare de 957.107 de euro.

Cristi Borcea si prima lui sotie, Mihaela, au fost casatoriti timp de 20 de ani si au trei copii impreuna
Cristi Borcea si prima lui sotie, Mihaela, au fost casatoriti timp de 20 de ani si au trei copii impreuna

Cum a devenit Mihaela Borcea un as în afacerile imobiliare

Cristi Borcea a ajuns la tribunal cu fosta soție, Mihaela. Prima soție a lui Cristi Borcea nu se poate plânge pe plan financiar. Mihaela Borcea are un fler deosebit când vine vorba de afaceri, dovadă fiind faptul că blondina are un succes uriaș în industria imobiliarelor. La data de 6 octombrie 2020, Mihaela Borcea a vândut un hotel din Botoșani, de care se ocupa chiar ea, cu suma de două milioane de euro. Asta nu este tot.

Mihaela Borcea are conturile din bancă pline cu bani. Femeia este proprietarea unui hotel la mare, un waterpark și o afacere în domeniul frumuseții, în București. Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți pentru mai bine de 20 de ani. Chiar dacă cei doi și-au separat destinele și au divorțat cu mult timp în urmă, afaceristul și prima lui soție au rămas parteneri în afaceri. Cei doi și-au refăcut viețile, după cum bine știe toată lumea. Cristi Borcea este, în prezent, căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel, iar Mihaela Borcea și-a regăsit iubirea în brațele fostului polițist Sorin Rap.

Urmăriți Impact.ro și pe