Crina Abrudan se întoarce la TV, dar nu la Antena 1. Postul de televiziune la care o vom vedea pe prezentatoare

Andreea Bisinicu 03.12.2020, 14:43
Crina Abrudan se întoarce la TV, dar nu la Antena 1. Postul de televiziune la care o vom vedea pe prezentatoare

Crina Abrudan se întoarce la TV, dar nu la Antena 1. Care este postul de televiziune la care o vom vedea pe frumoasa prezentatoare. Surpriză pentru fanii blondinei.

Crina Abrudan se întoarce la TV, dar nu la Antena 1

O mai ții minte pe Crina Abrudan? Simpatică blondină se întoarce pe micile ecrane, dar nu la Antena 1.  Care este postul de televiziune unde o vom vedea pe frumoasa prezentatoare TV? Se spune că prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul Crinei Abrudan este vorba despre televiziune. Blondina e hotărâtă să se întoarcă pe micile ecrane, după o pauză de șapte ani. Chiar dacă a părăsit pupitrul știrilor sportive de la Antena 1 în 2013, Crina Abrudan revine cu forțe proaspete. Frumoasa blondină tocmai a semnat un contract cu postul de televiziune Prima TV, care a fost cumpărat recent de Look TV. Crina Abrudan va prezenta știrile sportive de la Prima TV în weekend. Colegul ei va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, cel care le va aduce la cunoștință telespectatorilor cele mai importante informații din sport, de luni până vineri.

După ce a părăsit trustul Intact, acum șapte ani, Crina Abrudan s-a concentrat pe viața personală, s-a dedicat relației și și-a achiziționat un apartament într-un compelx rezidențial de lângă București, pe care l-a amenajat singură, exact așa cum și-a dorit, scriu cei de la Cancan.ro. Asta nu este tot. Focoasa blondină a reușit să se lanseze și în lumea afacerilor. Crina Abrudan cumpărat un spațiu, în complexul rezidențial unde locuiește în prezent, pe care l-a transformat într-un loc de joacă pentru copii, ce se numește Lana’s Playground. De atunci totul pare să meargă cum nu se poate mai bine pentru Crina Abrudan. Pe contul ei de Instagram fanii o văd numai în ipostaze fericite, vedeta fiind mai mereu în vacanțe.

Crina Abrudan a parasit pupitrul stirilor sportive de la Antena 1 acum sapte ani
Crina Abrudan a parasit pupitrul stirilor sportive de la Antena 1 acum sapte ani

Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani

E frumoasă, e senzuală, are carismă și publicul o iubește. Crina Abrudan are tot ce-și poate dori, iar la 42 de ani blondina care prezenta știrile sportive de la Antena 1 arată senzațional. Să fi descoperit secretul tinereții veșnice? Un lucru e cert. Crina nu-și arată vârsta, conform reprezentanții sexului tare, care întorc capul după ea, atunci când o zăresc pe stradă. Blondina are un trup parcă tras prin inel, tonifiat și ferm, ca ceva ca al unei puștoaice de 16 ani. În luna iulie a acestui an, Crina Abrudan a făcut furori pe litoralul românesc, atunci când și-a etalat trupul de zeiță pe nisipul patriei. Care este secretul ei de frumusețe? Niciunul special, spune ea. Are gene bune, nu se arde de la soare, însă folosește unt de cacao pentru a hidrata pielea.

„Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea”, declara Crina Abrudan în iulie 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe