Criminalul din Onești, externat din spital. Unde va fi dus Gheorghe Moroșan

Cristian Cojocaru 22.03.2021, 17:28
Criminalul din Onești, externat din spital. Unde va fi dus Gheorghe Moroșan

Criminalul din Onești cercetat pentru uciderea a doi muncitori, urmează a fi externat luni din Spitalul Județean de Urgență Bacău. Potrivit medicilor din cadrul spitalului, bărbatul este complet vindecat, urmând a fi transferat.

Criminalul din Onești va fi externat din spital

Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru uciderea celor doi muncitori din Onești. Starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătățit, iar acum transferul poate fi făcut. Doctorii care s-au ocupat de condiția sa, și-au dat acordul cu privire la transfer. Se pare că bărbatul se simte bine, este cooperant, mănâncă bine și nu mai acuză dureri. Acesta urmează a fi transferat lângă soția lui, însă în celule separate.

„El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie și a fost internat pe secția chirurgie. Inițial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenție chirurgicală, iar după ce și-a revenit a fost transferat pe secție într-o rezervă”, au transmis luni reprezentanții spitalului.

În acest moment, în cazul lui Gheorghe Moroșan a fost deschis un dosar de cercetare penală sub acuzația de omor calificat. Acuzatul, a fost internat în spitalul din Bacău pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Acum, acest îi așteaptă pe anchetatori pentru a fi transferat în centrul de detenție.

Gheorghe Moroșan este cercetat pentru uciderea a doi muncitori și urmează a fi externat luni, din Spitalul Județean de Urgență Bacău
Gheorghe Moroșan este cercetat pentru uciderea a doi muncitori și urmează a fi externat luni, din Spitalul Județean de Urgență Bacău

Comportamentul lui i-a speriat pe medici și asistente

Soția lui Gheorghe Moroșan a fost și ea acuzată de complicitate în cazul celor două omoruri. Femeia a făcut o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Se pare că prin modul în care Gheorghe Moroșan s-a comportat pe patul de spital, a reușit să îi îngrozească inclusiv pe medicii și asistentele care au avut grijă de el în Spitalul Județean Bacău.

Se pare că bărbatul ar fi amenințat o asistentă cu moartea, după ce aceasta i-ar fi adus o cană cu apă, în condițiile în care agresorul ar fi cerut anterior un ceai. Potrivit unor surse judiciare care au povestit celor de la cancan.ro, aceștia au povestit momentul în care asistenta ar fi fost amenințată din cauza cănii cu apă.

Înfuriat de faptul că nu i s-a adus ceea ce a dorit, Moroșann ar fi amenințat-o cu moartea pe asistenta medicală. Îngrozită de cele întâmplate, asistenta a povestit șocantul incident autorităților, cu atât mai mult cu cât bărbatul a demonstrat chiar înainte de a ajunge la spital că este serios când vorbește despre așa ceva.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus Gheorghe Moroșan asistentei.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe