Crimele din Caracal: rămășițele umane găsite în pădure sunt diferite de cele din casa lui Dincă. Ce au mai descoperit anchetatorii

Stefan Daniel 14.08.2019, 10:33
Crimele din Caracal: rămășițele umane găsite în pădure sunt diferite de cele din casa lui Dincă. Ce au mai descoperit anchetatorii

Crimele din Caracal se complică pe zi ce trece, pe măsură ce anchetatorii cercetează amănunțit fiecare detaliu găsit pe locurile indicate de Gheorghe Dincă. Noi informații dezvăluite de anchetatori se referă la rămășițele umane găsite în pădurea de lângă Caracal. Primele rezultate ale analizelor probelor indică faptul că fragmentele osoase nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

Crimele din Caracal: rămășițele umane găsite în pădure sunt diferite de cele ale Alexandrei

Crimele din Caracal: rămășițele umane găsite în pădure sunt diferite de cele din casa lui Dincă. Ce au mai descoperit anchetatorii

Medicii legiști confirmă, în sfârșit, existența celei de-a doua victime, așa cum a recunoscut Gheorghe Dincă. Pentru prima dată, de când s-a început ancheta criminalistică, avem confirmarea oficială că fragmentele osoase descoperite alături de cenușă în pădurea de lângă Caracal, nu aparține fetei de 15 ani.

Cel puțin, asta indică primele rezultate în urma analizei acelor fragmente osoase. Acestea ar proveni, însă tot de la o persoană de sex feminin care avea o vârstă cuprinsă între 15 și 19 ani. Dar sunt altele decât cele descoperite pe 27 iulie, în casa lui Dincă, despre care s-a spus, tot după o primă fază a analizelor, că ar aparține Alexandrei.

Deocamdată, medicii legiști nu au rezultatele finale, deci nu încă nu cunosc identitatea fetei ale cărei fragmente osoase au fost găsite în pădure.

Este vorba de locul indicat de Dincă, unde a spus că ar fi aruncat fragmente din trupul Luizei Melencu. Dar, momentan, nu știm dacă aceste oase îi aparțin fetei de 18 ani. Până acum, primele indicii arată că există o mare posibilitate să fie ea.

Comunicat de presă despre ultimele noutăți cu privire la crimele din Caracal

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe

Crimele din Caracal: o tragedie și un caz aparent complex cum vezi doar în filme

Tragedia din Caracal se transformă, încet, încet, într-un scenariu de filme americane cu crime sau cu condamnați la închisoare.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, continuă seria acuzațiilor la adresa autorităților care au stat cu mâinile în sân în loc să-și facă datoria. Ca urmare a haosului de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt, Gheorghe Dincă a putut să acționeze nestingherit, conform declarațiilor lui Cumpănașu.

După cum am mai spus, dacă Alexandra nu și-ar fi riscat viața să sune la 112 să anunțe răpirea, sechestrarea și violul, probabil că nici până astăzi n-am știut de crimele din Caracal.

Cumpănașu mai susține că părinții Alexandrei au raportat dispariția fetei lor încă de miercuri, 24 iulie. Poliția din Olt, însă, nu a urmat demersurile necesare în astfel de cazuri. Inspectorul-șef Alexe de la Olt a sesizat poliția din București, joi, 25 iulie, că este vorba de o plecare voluntară, nu de o posibilă răpire.

Da, nu aveau încă destule date că era vorba de o răpire, dar asta nu ar trebui să te facă să mergi liniștit acasă, să-ți desfaci o sticlă de bere și să te uiți la Las Fierbinți. Părinții au spus, probabil, că Alexandra se ducea la prietenul ei, iar polițiștii din Olt au început apoi să-și imagineze tot felul de scenarii insultătoare la adresa fetei.

Urmăriți Impact.ro și pe