Crimă oribilă petrecută în Prahova. Motivul crimei este halucinant!

Daniela Alexandru 11.10.2020, 20:40
Crimă oribilă petrecută în Prahova. Motivul crimei este halucinant!

Florentina a fost ucisă de concubinul ei din cauza că l-a mințit că este cu șapte ani mai tânără și că nu a fost căsătorită. Criminalul a lăsat doi copii fără mamă din cauza geloziei care i-a întunecat mințile când a aflat că cea pe care o iubea nu are 28 de ani, ci 35. Și, în plus, are și doi copii din două relații anterioare.

Criminalul de 25 de ani și-a ucis iubita în pădure și i-a lăsat cadavrul pradă animalelor

După ce a fost arestat preventiv pentru crima comisă la final de septembrie, Cristian A. a recunoscut în fața polițiștilor ca a sugrumat-o pe victimă și a aruncat-o într-o prăpastie. Anchetatorii au găsit fragmente din cadavrul femeii, la câteva zile de la comiterea crimei, într-o prăpastie din comuna prahoveană Cosminele. Trupul victimei fusese devorat parțial de sălbăticiuni.

Ordonanța de arestare a individului arată că omorul a avut loc pe 25 septembrie loc într-o zonă împădurită, din localitatea Cosminele, judeţul Prahova. Criminalul a recunoscut că i-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o.

Crima oribila petrecuta in Prahova
Crima oribila petrecuta in Prahova

Detaliile șocante ale filmului crimei

Bărbatul aflase că femeia de care era îndrăgostit îl minţise, pentru că nu avea 28 de ani, aşa cum îi spusese, ci 35 ani, iar în plus avea şi doi copii din două relaţii anterioare. Criminalul a susținut că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie iar apoi a părăsit locul faptei fără a se mai interesa de starea victimei şi fără a anunţa organele de Poliţie sau alte persoane, părţi din cadavrul victimei – devorat de animale sălbatice –  fiind descoperite câteva zile mai târziu”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Patroana femeii a fost cea care a sesizat dispariția, mai ales că aceasta știa că femeia este într-o relație cu un tip agresiv, ea venind de mai multe ori bătută la serviciu. Patroana a fost cea care a anunţat poliţiştii de dispariţia femeii.
Cristian A. a fost arestat preventiv pe 6 octombrie şi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova. Acesta nu a contestat până acum măsura arestului preventiv.

Urmăriți Impact.ro și pe