Craiova: cum au prins vecinii o studentă care s-a aruncat în gol de la etajul 3. Imagini uluitoare

Redacția IMPACT 10.02.2020, 08:31
Craiova: cum au prins vecinii o studentă care s-a aruncat în gol de la etajul 3. Imagini uluitoare

O studentă din Craiova a vrut să se omoare din cauza unui eveniment nefericit de care a avut parte cu o noapte în urmă. Vecinii, înspăimântați de cele văzute, au acționat imediat. Ce au făcu aceștia și cum s-a petrecut totul?

Craiova: O studentă care s-a aruncat în gol de la etajul 3

În dupa-amiaza de vineri, 7 februarie, la Craiova, o studentă de 24 de ani a încercat să își pună capăt zilelor. Din fericire, vecinii au reușit să o salveze miraculos. Tânăra a căzut în gol de la etajul 3 al clădirii. În acele momente, minute în șir mama sa a ținut-o de mână și a încercat din toate puterile să o tragă înapoi în casă.

În timp ce femeia încerca să-şi salveze fata, câţiva dintre vecini s-au dus la casele lor, pentru a o ajuta pe mama în cauză aducând un cearșaf , așteptând clipa căderii fetei. Mulții dintre oameni prezenți la fața locului  stăteau să filmeze, iar o parte dintre aceștia au intervenit. Prietenul tinerei se afla în Timișoara, el a fost cel care a sunat la 112, dar nu știa exact adresa unde se afla prietena lui.

Craiova: cum au prins vecinii o studentă care s-a aruncat în gol de la etajul 3. Imagini uluitoare
Craiova: cum au prins vecinii o studentă care s-a aruncat în gol de la etajul 3. Imagini uluitoare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce au spus polițiștii?

Polițiștii spun că echipajele de salvare ar fi ajuns după aproape 20 de minute la locul cu pricina. Tânărul când a sunat la 112 a susținut că prietena lui i-ar fi zis că vrea să își pună capăt zilelor, după ce cu o noapte în urmă fusese abuzată. Prietenul tinerei a sunat de două ori la 112. Prima dată a spus că a primit un mesaj de la fată în care îi spunea: “Am fost violate! Şi eu, şi mama!”. Atunci a dat adresa greşită. După câteva minute, băiatul a revenit cu telefon la 112 şi a spus că prietena lui vrea să se sinucidă. A două oară, prietenul studentei a dat adresa corectă. Mama ei le-a declarat polițiștiilor ca ar fi fost victima unui viol. Aceasta le-a afirmat polițiștiilor ca fiica avea o atitudine foarte bizară în ultima perioadă și nu exclude ca fiica ei să nu fi suferit o depresie puternică. Fata este studentă la Facultatea de Fizică din cadrul Universității Craiova.

“În cursul zilei de vineri , poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânăra ameninţă să se arunce din aparatamentul unui bloc din Craiova. La faţă locului au ajuns echipajele de poliţie, care au constatat faptul că o tânăra de 24 de ani, Craiova, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuieşte împreună cu mama sa. Mama acesteia ar fi încercat să o împiedice să se arunce de la etaj. Tânăra a fost transportată conştientă la spital. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”
Reprezentanții Poliției din Craiova 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe