Cozi de mașini pe Valea Prahovei, pe drumul de întoarcere spre București. Ce rute alternative au șoferii pentru a evita aglomerația

Badea Violeta 26.06.2022, 20:52
Cozi de mașini pe Valea Prahovei, pe drumul de întoarcere spre București. Ce rute alternative au șoferii pentru a evita aglomerația

Anunț important pentru șoferi. Este trafic de coşmar pe Valea Prahovei pentru că bucureştenii se întorc acasă de la munte. Astfel, pe Valea Prahovei s-au format cozi de mașini, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate. Polițiștii de la Rutieră îi sfătuiesc pe conducătorii auto să folosească rutele alternative. Iată care sunt acestea!

Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Bucureștenii care se întorc acasă au la dispoziție câteva rute alternative

Bucureștenii care au petrecut câteva zile la munte se grăbesc acum să se îndrepte spre case, repsectiv spre Capitală. Astfel, autoritățile informează că se circulă bară la bară pe Valea Prahovei, în special pe drumul de întoarcere spre București.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, s-au format cozi de mașini de circa 300 de metri pe sensul către Capitală pe DN 1 Centura Vest.

De asemenea, traficul este intens și în Comarnic, dar și în Sinaia și Bușteni, unde s-au format ambuteiaje din cauza bucureștenilor care se întorc acasă după ce s-au relaxat în stațiunile montane. Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, polițiștii de la rutieră recomandă ca rute alternative următoarele artere rutiere:

  • DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, autoritățile îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Aglomeratie pe Valea Prahovei
Aglomeratie pe Valea Prahovei

Accident cu cinci răniţi în județul Brăila

Un accident de circulaţie s-a produs ieri, 25 iunie în județul Brăila, pe DJ211A. Din păcate, cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Conform celor de la Agerpres, care citează IPJ Brăila, accidentul s-a produs în afara localităţii Cuza-Vodă.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 211A, din direcţia Brăila către Constanţa, pe un pod ce face traversarea unui canal de irigaţii, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, potrivit sursei citate.

În urma evenimentului nefericit, femeia care conducea autoturismul a fost rănită, dar şi pasagerii. Este vorba de un bărbat de 40 de ani, o tânără de 18 ani şi două minore în vârstă de 10 şi 15 ani, toţi din judeţul Vrancea. Toţi se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...