Cove și Ioana Ginghină, scandal între foștii iubiți. Actorul a reacționat. „Are niște nemulțumiri”

Badea Violeta 08.02.2023, 19:56

Cove sau Gabriel Coveșteanu, pe numele său adevărat, s-a trezit, de curând, în centrul unui scandal imens. Ioana Ginghină, nimeni alta decât fosta sa iubită, a precizat tare si răspicat că se află într-un conflict cu acesta și a precizat că mai mulți actori au părăsit Teatrul Ion Creangă, totul din cauza lui. La auzul acestor vorbe, actorul nu s-a mai putut abține și a reacționat!

Cove, reacție în scandalul cu fosta sa iubită, Ioana Ginghină

E scandal uriaș între Cove și Ioana Ginghină. În urmă cu câțiva ani, cei doi reușeau să se înțeleagă foarte bine și chiar să formeze un cuplu. Însă, timpul a trecut, iar actorii și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru altul.

Totuși, soarta i-a adus, din nou, împreună. De data aceasta, însă, Cove și Ioana Ginghină au avut o relaţie strict profesională. În urmă cu ceva timp, actrița a devenit angajată la Teatrul Ion Creangă, acolo unde Cove este manager. Însă, lucrurile se pare că nu sunt atât de roz între ei. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, vedeta a precizat că s-a certat cu Cove.

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a declarat Ioana Ginghină, la Pro TV.

Citește și Ce sumă lunară i-a fixat Ioana Ginghină fiicei sale pentru cheltuieli: „De câte ori am un job în care este implicată și ea, îi dau parte din bani”. VIDEO EXCLUSIV!

Scandal intre Ioana Ginghina si Cove
Scandal intre Ioana Ginghina si Cove

„Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină”

Cove neagă, însă, că s-ar fi certat cu fosta sa parteneră. Acesta a ținut să precizeze că el nu se află în niciun conflict cu actrița. Însă, Cove a recunoscut că Ioana Ginghină are anumite nemulțumiri față de deciziile administrative pe care el le-a luat la Teatrul Ion Creangă.

„Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină, asta trebuie menționat! Eu nu m-am certat cu ea! Are niște nemulțumiri, este angajata Teatrului Ion Greangă, acolo unde eu sunt manager al teatrului.

Și se întâmplă următorul lucru, pe care, din păcate, nu doar ea, mai mulți colegi actori, nu vor să-l înțeleagă!” a declarat Cove, la FRESH by UNICA.

Citește și Cove a reușit să-și păstreze încă patru ani postul de director al Teatrului „Ion Creangă”. Ce medie a obținut la examenul de evaluare: „Nota îmi permite să mă gândesc la pasul următor”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...