Cove a plecat şi el de la Vorbeşte Lumea? Prezentatorul nu a venit la emisiunea de pe Pro TV

Iancu Andreea 18.06.2021, 15:53
Cove a plecat şi el de la Vorbeşte Lumea? Prezentatorul nu a venit la emisiunea de pe Pro TV

Fanii  „Vorbește lumea” au avut parte de o surpriză în cadrul ediției de astăzi, după ce Cove nu a venit la emisiune. Totuși, mulți s-au arătat îngrijorați în privința prezentatorului, date fiind schimbările recente în componența formatului de la Pro TV. În urmă cu doar câteva zile, gașca „Vorbește lumea” căpăta contur, mai multe nume de celebrități alăturându-i-se lui Cove în prezentarea emisiunii. Cu rubrici noi și vedete proaspete, lipsa amfitrionului a ridicat semne de întrebare.

Motivul pentru care Cove nu a venit la emisiune. Cine a prezentat „Vorbește lumea” până la urmă

Vestea că Lora a părăsit emisiunea pe care o prezintă alături de Cove încă de când Adela Popescu, fosta colegă de platou a prezentatorului, a rămas prima oară însărcinată, a adus multă tristețe în rândul fanilor. Acum, în ediția de vineri, 18 iunie, Cove nu a mai venit la emisiune, semn că prezentatorul a avut alte treburi. Totuși, fanii s-au gândit imediat că și vedeta de la Pro TV ar putea să îi calce pe urme fostei sale colege și să renunțe la a mai prezenta matinalul.

Deși nu a anunțat dinainte că urmează să lipsească, Cove a împărtășit o imagine pe contul său de Instagram, care a lăsat să se înțeleagă ce s-a întâmplat în realitate. Vedeta a decis să ia o pauză de la muncă, astfel că a lăsat emisiunea pe mâna noilor amfitrioni și a plecat la munte. Cove s-a fotografiat într-un peisaj de natură, afișând un zâmbet larg, semn că acesta se bucură de timpul petrecut cel mai probabil alături de familia sa.

Motivul pentru care Cove nu a venit la emisiune
Cove a lipsit de la „Vorbește lumea” în ediția de vineri, 18 iunie

Cine i-a luat locul Lorei în emisiune

Lora a decis să se axeze pe proiectele personale, alegând să revină la muzică, marea sa iubire. Astfel, vedeta a ales să își ia adio de la telespectatorii „Vorbește lumea”, lăsând loc unei alte artiste să îl susțină pe Cove în cadrul formatului de la Pro TV. Așadar, în ediția de luni din această săptămână, prezentatorul le-a făcut cunoștință tuturor cu noua gazdă a emisiunii. Sore este cea care a înlocuit-o pe Lora, fiind și prima dintre prezentatoarele apărute la începuturile formatului.

Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit și am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore, a anunțat Cove, în ediția recentă a emisiunii “Vorbește lumea”.

Totodată, în echipa emisiunii, care se anunță una extrem de proaspătă pentru sezonul estival, s-au alăturat și alte nume sonore. Theo Rose, Viviana Sposub și cuplul de la Pro FM: Veve și Sebastian Coțofană, s-au pregătit să ofere publicului un show de zile mari în fiecare ediție începând din această săptămână. Ei sunt și cei care au preluat ștafeta de la Cove, cât prezentatorul a lipsit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...