Cosmin Olăroiu, jefuit pe stradă la Milano. Era împreună cu soția, ce i s-a furat

Nicu Stan, Alexandra Chiric 31.08.2021, 16:00
Cosmin Olăroiu, jefuit pe stradă la Milano. Era împreună cu soția, ce i s-a furat

Cosmin Olăroiu a fost jefuit pe stradă la Milano, în timp ce se afla cu soția lui. Jurnaliștii italieni scriu că antrenorul român se plimba pe o stradă din Milano, moment în care a fost îmbrățișat de un bărbat. Ca în filme, în momentul în care antrenorul a fost îmbrățișat, a fost lăsat fără ceasul scump pe care îl avea la mână.

Cosmin Olăroiu, victima hoților pe o stradă din Milano. Cât ai clipi a rămas fără ceasul scump pe care îl avea la mână

Cosmin Olăroiu a fost victima hoților în plină stradă, în timp ce se plimba alături de soție, la Milano. Presa din Italia a scris că antrenorul român se plimba pe strada via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a luat în brațe.

Cât l-a îmbrățișat, bărbatul a reușit să îl lase fără ceasul de la mână pe celebrul antrenor. Ceasul era, binențeles, unul foarte scump.

Hotii din Milano l-au lasat fara ceas pe Cosmin Olaroiu
Hotii din Milano l-au lasat fara ceas pe Cosmin Olaroiu

Cosmin Olăroiu nu și-a dat seama că-i lipsește ceasul

Ziariștii italieni mai scriu că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, însă și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. După asta, hoțul s-a urcat pe un scuter, alături de un complice și dus a fost.

„Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga”, scrie Ilgiorno.it.

Ce ceas a pierdut Cosmin Olăroiu

Astfel, Cosmin Olăroiu a rămas fără un ceas de lux marca Richard Mille, iar carabinierii din Milano au deschis un dosar în acest caz.

Pe de altă parte, Cosmin Olăroiu a fost în tribune la meciul Rapid-Steaua, terminat cu scorul de 1-0. Astfel, Cosmin Olăroiu a văzut live cum echipa pe care pe 26 august 2006 a reușit să o califice în grupele Champions League cum a fost învinsă de Rapid, club nou promovat în Liga a I-a.

Cosmin Olăriu a vorbit despre importanța suporterilor

Cu această ocazie, Cosmin Olăroiu a remarcat atmosfera făcută de fani și a explicat cât de importanți sunt aceștia. Din punctul de vedere al lui Cosmin Olăroiu, nivelul jocului oricărei echipe crește atunci când suporterii sunt aproape de echipa iubită.

”Eu sunt spectator, nu sunt implicat… Dar pot să spun că mi-a plăcut foarte mult atmosfera, a fost atmosferă de meci. Am mai fost la meciuri, dar erau zece mii, șapte mii de spectatori, acum chiar a fost o atmosferă de meci mare, iată cât contează ca o echipă de tradiție să fie din nou în prima ligă, pentru că fotbalul românesc are nevoie de aceste echipe, Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, Clujul, Timișoara, Petrolul, sunt galerii care au un impact asupra socialului din fotbal, automat aducând mulți spectatori la stadion poate crește și nivelul jocului…Le dă o altă motivație jucătorilor”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe