Cosmin Natanticu a despărțit un cuplu celebru din showbiz. O vedetă a fost prinsă de soț chiar la el acasă

Anca Manolica 22.01.2023, 09:44

Pe Cosmin Natanticu îl știe multă lume din show-urile de stand-up comedy pe care le face, dar și din emisiunile TV la care a luat parte până acum, îndeosebi Asia Express. Aflat într-o relație cu cea care i-a devenit și soție între timp din anul 2009, nu multă lume știe că el ar fi despărțit un celebru cuplu din showbiz în această perioadă. Femeia a fost prinsă chiar la el acasă.

Ce s-a aflat despre Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună din anul 2009, pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 29. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, s-au plăcut, și de atunci au rămas împreună. Ba mai mult, în anul 2018, cei doi și-au jurat iubire eternă.

În acest timp, se pare, el a fost implicat într-un mare scandal, care s-a lăsat și cu divorț, Potrivit Cancan, comediantul ar fi avut ar fi avut o relație cu Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru. Paparazzii au surprins-o pe blondină în casa actorului în mai multe rânduri în trecut, dar la acea vreme, atât ea, cât și Cosmin au negat o poveste de iubire.

De altfel, ea era încă într-un mariaj cu actorul din serialul Vlad, de la Pro TV. Cei doi au divorțat, însă, la scurt timp după și s-a zvonit atunci că Natanticu ar fi fost motivul separării. Au fost împreună timp de 11 ani, iar între 2009 și 2011 au fost și căsătoriți.

Oara Mareș și Augustin Viziru
Oara Mareș și Augustin Viziru

A fost surprinsă în casa comediantului

La vremea respectivă, Oana Mareș a fost surprinsă de paparazzi acasă la actor, deși era măritată cu Augustin Viziru. Ba mai mult, ea l-a sunat atunci pe soț să vină să o ia, de teama celor care o fotografiau. Ulterior, după puțin timp, cuplul anunța divorțul.

Ulterior, însă, prezentatoarea TV a mărturisit că îl vizita pe soțul lui Lizzy în calitate de amici și nimic mai mult, niciunul dintre ei confirmând vreodată o relație amoroasă.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă…”, spunea Augustin Viziru în trecut, pentru sursa anterior citată.

Oana Mareș era extrem de cunoscută publicului larg la acea vreme, ea având mai multe contracte de prezentatoare cu TVR, dar și cu trustul Intact. După divorțul de Augustin Viziru, blondina a dispărut din lumina reflectoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...