EXCLUSIV

Cosmin Cernat a recunoscut de ce nu s-a întors în Canada. Cu ce se ocupă soţia lui în România, de fapt EXCLUSIV

Andreea Archip 25.07.2022, 09:45

Cosmin Cernat nu s-a mai întors în Canada după experiența „Exatlon” de la Kanal D, unde a prezentat ulterior emisiunea „Fan Arena”. De doi ani lucrează la radio Impuls, unde realizează emisiunea „Invitatul de la 12”. Cei care i-au schimbat hotărârea au fost copii – fetele lui – Ayana și Maya – din căsătoria cu Monica Iagăr și Matei, băiatul soției lui, Mădălina, din mariajul anterior, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cosmin Cernat, despre motivul pentru care nu s-a întors în Canada

Ca părinte, Cosmin a fost extrem de îngăduitor cu ei, în schimb, pe plan profesional el a fost de două ori autoritar, episoade care au rămas memorabile în mintea colegilor săi din televiziune.

În urmă cu câțiva ani, Cosmin Cernat și soția lui, Mădălina, au luat viața de la zero în Canada. El a fost producător al proiectului „Travel by Dart”, iar partenera lui de viață a lucrat la instructor de sport.

Cosmin Cernat a recunoscut de ce nu s-a intors in Canada
Cosmin Cernat

„Aproape doi am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.

Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, la petrecerea Kanal D & radio Impuls.

Cosmin Cernat: „Să armonizezi 5 persoane e complicat, dar e interesant”

Cosmin Cernat nu are planificată o vacanță în această vară, dar participă la diverse acțiuni sportive, unde, de multe ori, își implică și copiii. Fiind în total 5 membri în familie, fostul prezentator TV recunoaște că e complicat să sincronizeze programele tuturor.

„Sincer, la vârsta mea, când albești, nu mai minți, nu cred că plecăm nicăieri. Stau pe aici. Am avut niște evenimente de alergare montană, în Apuseni, și am stat acolo vreo 10 zile. Mai am încă unul tot acolo și mai stăm probabil tot 10 zile cu gașca. La 5 persoane să le organizezi programul nu e prea simplu. Fata cea mare are 20 de ani, ea vine la ta-su cum mă duc și eu la tata, când am chef.

Fata cea mică are 13 ani și are alte preocupări, Matei la fel, el face 18 ani anul acesta. În Apuseni am fost cu Matei, fata cea mare și lucrează, nu doar studiază, voia să vină și ea, dar nu a putut să plece de la serviciu, cea mică era la școală, de asta spun că să armonizezi 5 persoane e complicat, dar e interesant”, a precizat el.

Cosmin Cernat: „Să te ferească Dumnezeu să mă vezi autoritar!”

Deși cei 3 copii ai săi sunt mari acum, Cosmin Cernat a reușit întotdeauna să aibă o relație strânsă cu ei, tuturor plăcându-le stilul lui de a se ocupa de ei și de a le înțelege nevoile.

„Eu nu cred că am fost tată, cred că am fost pentru ei bunic. Eu sunt un tip boem, extrem de permisiv, îngăduitor și care i-a lăsat să se dezvolte cum i-a lăsat pe ei mama natură. Sigur că au existat restricții sau reguli, dar nu cred că am calitatea asta de tată, ci mai degrabă de bunic”, ne-a spus el.

Cu această ocazie am aflat că prezentatorul de la Radio Impuls a avut de-a lungul timpului episoade rare când și-a schimbat atitudinea și acestea s-au întâmplat în sfera profesională.

„Să te ferească Dumnezeu să mă vezi autoritar! Nu vrea să mă vadă nimeni. Câțiva dintre colegii mei de la Kanal D și de la TVR m-au văzut și au zis că nu mai vor să mă vadă niciodată autoritar. Atunci se termină totul. Rar se întâmplă.

Eu ca fire explic o dată și mă duc până la explicat de 100 de ori și explic în 100 de feluri și sunt extrem de îngăduitor și de tolerant, apropo că spuneam că-s bunic, dar a 101 oară, dacă lucrurile nu s-au schimbat e complicat”, ne-a mărturisit Cosmin Cernat.

Urmăriți Impact.ro și pe