Coșmarul prin care a trecut Speak, după Asia Express. Nimeni nu și-ar fi imaginat ce s-a petrecut după încheierea emisiunii de la Antena 1

Redacția IMPACT / 25.04.2020, 09:30
Coșmarul prin care a trecut Speak, după Asia Express. Nimeni nu și-ar fi imaginat ce s-a petrecut după încheierea emisiunii de la Antena 1

Deși Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să ajungă la marele premiu din cadrul emisiunii Asia Express, Speak, alături de iubita sa, Ștefania au reușit să câștige definitiv inimile românilor care i-au urmărit cu sufletul la gură pe toată perioada aventurilor sale de pe continentul asiatic.

Speak, clipe grele și după Asia Express

Speak și Ștefania și-au dorit din tot sufletul să ajungă în finala acestei competiții și iată că au ajuns, chiar dacă nu au reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Cuplul se declară, însă mulțumit de reușita extraordinară, iar cei doi sunt mândri de faptul că au reușit să supraviețuiască.

Deși pare greu de crezut, perioada cea mai grea a urmat după terminarea competiției de la Antena 1. Artistul spune că la întoarcerea în țară a trebuit să treacă prin mai multe greutăți, pe care nu le anticipase.

„La două luni după ce m-am întors din Asia Express nu am putut să mai vorbesc cu nimeni. Stăteam în casă așa cum stau acum (…) Nu făceam nimic. Nu puteam să mă apuc de nimic. Nu mai ieșeam din casă, nu-mi mai plăceau spațiile deschise, nu mai puteam să vorbesc cu nimeni”, a declarat Speak într-un interviu acordat publicației Unica.ro.

Cântărețul spune la întoarcerea acasă, în primele două luni, a fost foarte dificil pentru că era epuizat nu doar fizic, ci și psihic și că nu se putea concentra în a fi în alt loc, altul decât propria casă.

„Eram epuizat. Psihic eram epuizat. Ieșeam din casă, mă duceam la supermarket și atât. Am fost la două evenimente și am stat fix trei minute. N-am mai pățit asta niciodată, eu de felul meu am energie dar nu…”, a mai povestit Speak.

Finalistul își amintește și că a trecut prin câteva momente de panică, dar că în final a reușit ă se adune și să își revină. După ce competiția a luat sfârșit, Șpeak și Ștefania au trimis mesaje emoționante pe rețelele de socializare. Chiar dacă nu au reușit să ajungă la premiul cel mare, cei doi sunt bucuroși că au putut ajunge până la finalul competiției, dar au reușit și să treacă peste toate problemele. Totodată, cuplul le mulțumește fanilor că au fost alături de ei pe durata emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI