Coșmarul prin care a trecut Shakira în relația cu Pique. Detalii tulburătoare despre drama trăită de artistă

Anca Manolica 05.10.2022, 13:05
Coșmarul prin care a trecut Shakira în relația cu Pique. Detalii tulburătoare despre drama trăită de artistă

Noi detalii încep să iasă la iveală din dedesubturile relației dintre Shakira și Gerard Piqué. Popularitatea fotbalistului este în scădere din cauza scandalurilor în care este implicat, cu atât mai mult cu cât acum că a fost arătat cu degetul de un posibil abuz psihologic împotriva cântăreței columbiene. Aceasta ar fi suportat în tăcere multe lucruri lucruri în toți acești ani. Iată ce ar fi făcut starul Barcelonei.

Prin ce a trecut Shakira în relația cu Pique

La patru luni după ce și-au anunțat despărțirea, s-a aflat că Shakira ar fi fost victima unor abuzuri psihologice din partea fostului ei partener Gerard Piqué. Relația lor, care a durat 12 ani, a fost marcată de suișuri și coborâșuri și de zvonuri de infidelitate, ceea ce a dus în cele din urmă la destrămarea cuplului.

Acum se știe că celebrul fotbalist are o relație cu Clara Chía (cu care se pare că se întâlnea de dinainte de a încheia relația cu solista de origini columbiene) și că Shakira trece prin niște clipe dureroare, mai ales din cauza procesului de custodie a copiilor.

Piqué și-ar fi maltratat psihologic fosta parteneră de viață

Un aspect care i-a îngrijorat pe fanii Shakirei este felul în care sportivul se purta cu aceasta. Un admirator al celebrei cântărețe a realizat o compilație de videoclipuri, imagini și interviuri în care Gerard poate fi văzut comportându-se indiferent, controlând și chiar nepoliticos. „Nu știu dacă Shakira a suferit un abuz emoțional cu Gerard Piqué, dar sunt lucruri care mă fac să cred că da”, a scris utilizatorul de Twitter @la_folkloRik, care a postat informația într-un topic, notează panoramaweb.com.mx.

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique

Fotbalistul ar fi fost gelos și nu o lăsa pe artistă să lucreze cu bărbați

Shakira a declarat pentru Noticias Caracol că Piqué nu ar lăsa-o să facă videoclipuri cu bărbați: „Gerard nu mă lasă să fac videoclipuri cu bărbați, este o persoană foarte conservatoare. Ați fi impresionați pentru că este foarte tânăr și știm cum sunt noile generații, dar adevărul este că da, este foarte conservator”.

A respins-o în public

Unii fani au remarcat că, în mai multe rânduri, Piqué s-a arătat deranjat atunci când Shakira l-a îmbrățișat în public. În ianuarie 2016, la premiile Festa de l’esport catala, în cadrul cărora fotbalistul a fost premiat, acesta se pare că ar fi respins-o pe cântăreață și chiar se spune că a fost deranjat de rochia pe care a purtat-o, deoarece „arăta” prea multe.

A dezvăluit detalii despre intimitatea lor

Jucătorul Barcelonei, în vârstă de 35 de ani, nu a fost iertat pentru comentariul pe care l-a făcut despre relația sa intimă cu mama copiilor săi, pe care a denigrat-o într-o emisiune și a indignat fanii pentru că a vorbit public despre astfel de lucruri private.

Toate aceste comentarii au fost cele care au tras un semnal de alarmă, iar Gerard Piqué a fost acuzat că a maltratat-o psihologic pe Shakira prin gesturi grosolane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...