Coșmarul pe care l-a trăit Lidia Buble în copilărie. Ce îi făcea tatăl ei, de multe ori a dormit pe preș

Iancu Andreea 16.05.2022, 14:04

Lidia Buble se numără printre artistele extrem de îndrăgite de public, având o comunitate impresionantă de fani. Deși astăzi este celebră, cântăreața a trecut prin multe impedimente până să ajungă vedetă. Iar copilăria și-a pus o amprentă importantă asupra personalității sale de astăzi. Lidia Buble a recunoscut la un moment dat că relația cu tatăl ei era una tensionată, chiar dacă în prezent familia este considerată sfântă pentru vedetă.

Ce pățea Lidia Buble în copilărie. Tatăl ei nu o menaja deloc

Artista, originară din Deva, provine dintr-o familie numeroasă, având o mulțime de frați și surori. Deși s-a bucurat de prezența tuturor în viața sa, Lidia Buble recunoaște că a avut mult de furcă în copilărie. Părinții săi s-au străduit să le ofere copiilor lor o educație bună, învățându-i despre reguli și fiind adesea stricți. Chiar dacă astăzi au o legătură foarte strânsă, Lidia Buble mărturisea că a avut o perioadă în care existau tensiuni între ea și tatăl său.

Fată de pastor, Lidia trebuia să se poarte exemplar, astfel că, atunci când nu se conforma, era taxată aspru de părintele său. Într-un interviu, artista recunoștea că s-a simțit extrem de rușinată după ce tatăl ei a bătut-o de față cu toți colegii ei din clasă. Pentru că făcuse o gafă, Lidia Buble a fost „corectată” în prezența prietenilor ei. Fiind o fire exuberantă, cântăreața a mărturisit că a dormit de multe ori pe preș pentru că întârzia să ajungă noaptea acasă.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit! A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a spus Lidia într-o emisiune TV.

Lidia Buble, despre coșmarul din copilărie
Lidia Buble, dezvăluiri din viața sa

Artista iubește din nou. Cine este iubitul secret al Lidiei

După o relație lungă cu Răzvan Simion, gazda matinalului de la Antena 1, Lidia Buble a devenit tot mai discretă în privința vieții sale amoroase. Artista recunoștea în urmă cu un an de zile relația cu un actor cubanez, însă povestea de iubire a celor doi avea să se încheie la doar câteva luni distanță. În prezent, Lidia a lăsat doar să se înțeleagă că este fericită în plan sentimental, însă nu a dezvăluit identitatea celui care îi este alături.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus Lidia Buble în emisiunea „Teo Show”.

Cu toate acestea, există zvonuri care indică faptul că Lidia Buble s-ar iubi cu Horațiu Nicolau, după ce mai multe detalii par să ducă către o poveste de dragoste între cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...