Coronavirus la Puterea Dragostei, concurenți izolați. Ce se întâmplă cu emisiunea?

Daria Petrescu 29.12.2020, 09:47
Coronavirus la Puterea Dragostei, concurenți izolați. Ce se întâmplă cu emisiunea?

Coronavirus la Puterea Dragostei. Din păcate, coronavirusul a ajuns și în Casa Dragostei, iar câțiva concurenți de la Puterea Dragostei au fost infectați, în urmă cu mai bine de o săptămână. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea emisiunii, care a și dezvăluit cine se află în izolare. Iată ce se întâmplă cu emisiunea Puterea Dragostei, după ce concurenții au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Coronavirus la Puterea Dragostei

În ediția de luni, 21 decembrie, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, și-a făcut apariția în casă singură. Ea le-a transmis telespectatorilor că mai mulți concurenți au intrat în contact cu virusul ucigaș din China, care a făcut ravagii în toată lumea.

Astfel că, ea a declarat atunci că aceștia vor lipsi o perioadă de la filmări. Din fericire, show-ul nu a fost suspendat, așa că a continuat cu restul concurenților, care au avut șansa să fie negativi.  Celebra prezentatoare le-a dat o veste bună telespectatorilor. Show-ul va continua cu restul concurenților!

„Dragi telespectatori, poate vă întrebaţi de ce sunt singură.  De ce aceste case sunt goale? Dar mai ales, unde sunt concurenţii? Voi începe prin a vă anunța următoarele.

„Unii dintre concurenţii noştri au luat contact cu acest virus”

După cum știți, această emisiune este un reality show, iar protagoniștii sunt oameni simpli, care au venit aici pentru a trăi cea mai complexă, inedită și puternică experiență a vieții lor.

Această experiență le-a adus tuturor multe beneficii și clipe memorabile, dar i-a pus în situații în care nu și-ar fi imaginat că vor ajunge vreodată. Aici, viața se trăiește la cote maxime, iar tot ce se întâmplă capătă proporții inimaginabile.

Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scapa, cum ar fi Covid-ul.  Din pacate, unii dintre concurenţii noştri au luat contact cu acest virus.

Evident că au fost îngrijiți așa cum se cuvine, izolați, sunt în cele mai bune condiții și sunt feriți de ceilalți concurenți. Show-ul va continua până când cei care au luat contact cu virusul vor reveni aici, în casa Puterea dragostei, pentru a forma o familie. Așadar, să intre concurenții în casa Puterea dragostei”, a fost anunțul făcut de Cristina Mihaela la Kanal D.

Cine a fost infectat cu noul coronavirus

Concurenții care au fost depistați pozitiv cu COVID-19 sunt George, Andrada, Marinescu, Mariana și Codruț. Prezentatoarea tv a anunțat în cele din urmă că,  Andrada nu a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus,  ci lipsește din alte motive medicale. Se pare că, în timp ce se antrena, bruneta și-a fracturat glezna.

Tot atunci, Cristina Mihaela a mărturisit că ceilalți concurenți aflați în izolare se simt bine. Ei vor fi testați din nou, după perioada de carantină.

Se pare că nimeni nu îi simte lipsa lui Cristian Marinescu, iar mulți dintre băieți nu s-au abținut de la comentarii.

„Domnişoara Cristina, avem şi noi o gură de aer, aşa fără Marinescu, să vedem şi noi cum decurge show-ul ăsta fără el, că tot spune în înregistrările respective că lumea face bani de pe urma lui, că el ţine show-ul ăsta”, a declarat Cristian Comănici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI