Cornel Ilie lasă să se înțeleagă faptul că e noul iubit al Lidiei Buble. ”Există cineva în viața mea”

Rădulescu Valentin 31.10.2020, 11:17
Cornel Ilie lasă să se înțeleagă faptul că e noul iubit al Lidiei Buble. ”Există cineva în viața mea”

Povestea de dragoste dintre Cornel Ilie și fosta sa parteneră de viață, Eliza, s-a terminat în luna septembrie. La scurt timp după ce despărțirea a fost făcută publică, au apărut zvonuri că acesta este acum actualul iubit al Lidiei Buble, mai ales după succesul provenit din hitul lor „Vino, du-te”. Ce spune Cornel Ilie despre relația cu Lidia Buble?

Cornel Ilie, mărturisiri despre relația cu Lidia Buble

Cornel Ilie a vorbit în cadrul unui interviu despre adevărata relație dintre el și Lidia Buble. Artistul a fost întrebat dacă există sau nu o poveste de iubire între cei doi, deoarece imaginile din noul hit ”Vino, du-te”, par foarte convingătoare pentru public.

Cornel Ilie a răspuns zvonurilor legate de o relație cu Lidia Buble, susținând că în realitate nu există nimic între cei doi, iar tot ce se întâmplă în clipul ”Vino, du-te”, sunt doar două roluri interpretate foarte bine.

„Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.”, a spus Cornel Ilie, potrivit redactia.ro.

Chiar și așa, artistul lasă să se înțeleagă în continuare că toate zvonurile legate de relația dintre el și Lidia Buble, pot avea un sâmbure de adevăr. Acesta a fost întrebat dacă există în prezent o persoană specială în viața lui, făcând legătură la o mărturisire de pe Instagram, iar răspunsul lui a fost categoric ”Da”.

Cornel Ilie despre relația cu Lidia Buble
Cornel Ilie, despre relația cu Lidia Buble

Cum se descurcă Cornel Ilie în această perioadă?

Deși majoritatea artiștilor au fost afectați, Cornel Ilie a profitat din plin de această perioadă și s-a axat pe acumularea de experiențe și informații. Artistul a mărturisit că a făcut tot posibilul să se adapteze la perioada de pandemie și a creat un concept acustic.

„Industria spectacolelor a fost extrem de afectată, dar a fost perioadă care a fost bună pentru oamenii creativi, pentru că a oferit foarte mult timp de gândire, de acumulare de informații și experiențe, de căutare și de creație. Așa am încercat eu, cel puțin, să folosesc perioada asta.

Am scris piese noi, iar unul dintre ele l-am lansat acum o lună și ceva, „Vino, Du-te”, duetul cu Lidia Buble. Pe lângă asta am încercat să ne adaptăm puțin perioadei de pandemie și am creat un concept acustic cu care am avut vreo opt concerte în țară în ultima perioadă. Este vorba despre VUNK – Numai la doi, concertul nostru acustic în care cântam eu la pian și Gabi Maga la chitară acustică.”, a mai spus Cornel Ilie, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe