EXCLUSIV

Corina Chiriac se roagă și când iese din casă: „Doamne, Doamne, ai grijă de mine să nu alunec pe scări!”. Ce sfaturi a primit de la un pastor din America. Exclusiv

Ana Maria Păsat 16.12.2022, 19:53

Marea doamnă a muzicii românești, Corina Chiriac (73 de ani), a mărturisit în interviul exclusiv pentru Impact.ro că se roagă mereu, inclusiv atunci când coboară scările sau când se urcă la volan. Artista spune că cei care nu apelează la dragostea și la ajutorul lui Dumnezeu au de pierdut.

„Țin mereu legătura cu Dumnezeu”

Corina Chiriac a reușit în viață cam tot ce și-a propus. A absolvit Facultatea de Teatru și a ajuns una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, începându-și ascensiunea după participarea de excepție la concursul „Steaua fără nume”, pe care a fost însă la un pas de a-l rata, pentru că rămăsese brusc fără voce.

După fiecare realizare, marea doamnă a muzicii românești a mulțumit divinității: „Țin mereu legătura cu Dumnezeu. Când ies din casă mă rog: ”Doamne, Doamne, ai grijă de mine să nu alunec pe scări!”. Când mă urc în mașină îi cer să aibă grijă de mine în trafic. Mă gândesc tot timpul, îi cer prezența în jurul meu, a prietenilor, a binefăcătorilor mei.

Nu am nicio prejudecată cu privire la confesiunile creștine. Sunt creștini care sunt fixați pe confesiunea din care fac parte. Eu m-am ridicat deasupra și consider că oricine-l iubește pe Dumnezeu și pe binefăcătorul Hristos deja suntem în familie”.

Citește și Actorul celebru care a fost îndrăgostit de Corina Chiriac toată viața. Propunerea indecentă cu care a încercat să o cucerească. „Vrei să mergem aici în grădină?”!

Corina Chiriac 11
Corina Chiriac 

Ce sfaturi a primit de la pastor din America

Corina Chiriac ne-a mai povestit și despre experiența trăită în America, unde a fost impresionată de sfaturile unui pastor: ”Când eram în America, am ascultat un pastor care a spus un lucru foarte bun, îl țin minte de 30 de ani. S-a uitat la publicul din aula respectivă.

”Dumneavoastră și cu mine ne considerăm oameni buni. Dacă unul dintre voi are nevoie și se duce la celălalt să-i ceară să-l lase în casă, crezi că acela vă va deschide ușa?”. Vă spun eu, nu, pentru că nu-l cunoaște. Dar, dacă vă împrieteniți, la nevoie, îi poți cere să te muți la el? Așa și cu bunul Dumnezeu.

I te prezinți și îi spui: ”Începând de astăzi eu am nevoie de tine. O să te rog să fii alături de mine”. Eu toată viața am cerut și am întins o mână. A cere e important. Dacă nu ceri, cei din jurul tău nu vor ști că ai nevoie de ceva.

Când nu-i ceri nimic lui Dumnezeu, iar El îți dă ceva… Nu poți spune: ”Dar ce, eu te-am rugat?”. Asta ar fi o sfidare. În fiecare zi am să-i cer câte ceva. Fiecare dintre noi are zilnic felurite nevoi”, ne-a mărturisit Corina Chiriac pentru Impact.ro.

„Cineva acolo sus ne iubește”

Artista consideră că Dumnezeu a avut grijă de ea, de fiecare dată, și, mai spune aceasta, a ajuns la vârsta la care dă sfaturi pe această temă: „ Pe fiecare dintre noi, cineva acolo sus ne iubește.

Dacă suntem indiferenți, ne facem că nu vedem această mână întinsă, dacă nu apelăm la dragostea lui, dacă nu menții o conversație permanentă, tu pierzi, ca persoană…

La fel, și dacă nu vedem că sunt lucruri care nu-s firești să se întâmple, dar ni se întâmplă.. Personal, insist, mă rog, cer, propun… Am ajuns la vârsta la care dau sfaturi.

Asta-mi spunea și tata când îi ziceam că e pisălog. Lasă că o să ajungi la vârsta mea și ai să vezi. Și am ajuns la vârsta lui și la vorba lui. În momentul în care treci printr-o viață amestecată, ca a mea, e imposibil să nu tragi nicio concluzie. Vrei să fii un bunic bun, să dai cuiva un sfat bun…Nu băga mâna în flacără, că te arzi, eu am făcut asta”.

Citește și Cum l-a cucerit Corina Chiriac pe Florin Zamfirescu în facultate. Asemănarea dintre fosta sa colegă și celebra Brigitte Bardot. „O, Doamne cum arăta ca și studentă.” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe