Corina Chiriac are un leac băbesc care „ucide” Covid-19. Cum spune artista că trebuie procedat

Cristian Cojocaru 12.11.2020, 18:36
Corina Chiriac are un leac băbesc care „ucide” Covid-19. Cum spune artista că trebuie procedat

Corina Chiriac a dezvăluit că are un leac băbesc care ”ucide” Covid-19. Aceasta afirmă că are o metodă secretă pe care o foloseşte și pe care o dezvăluie și pentru noi.  Pentru a ține coronavirus la distanță, cântăreaţa spune că face baie de abur și adaugă alte câteva ingrediente secrete.

Leac băbesc care ”ucide” Covid-19

Se spune, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât avem mai multă experiență de viață. Astfel se întâmplă și în cazul remediilor medicinale. Iată că și Corina Chiriac vine cu un astfel de remediu. Aceasta are un leac băbesc care ”ucide” Covid-19.

„Dragii mei, pentru că suntem în anotimpul „răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vîrstă pe care îl practic eu și care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncălzim corpul.Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne „țin” mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iată cum mă vindec eu și ce „secrete” folosesc. Mulțumesc pentru atenție și vă doresc Sănătate”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Leac babesc anti covid
Leac babesc anti covid

Celelalte ingrediente ale leacului

Evident că leacul nu consta doar în încălzirea corpului, așa că artista ne dezvăluie, încetul-cu-încetul și celelalte ingrediente miraculoase. Aceasta ne povestește despre efectele frunzelor de mentă, levănțică sau ceai. Cântăreața are un întreg ritual și anume seara, după ce aerisește, fierbe apa într-o cratiță, cu frunzele amintite anterior. În apa fierbinte se pune o aspirină și se așteaptă a se dizolva. Se aplică o cremă de față în jurul ochilor și capul se acoperă cu un material din bumbac care să absoarbă sudoarea. Pe lângă toate acestea, vedeta se acoperă cu un prosop mare și gros, stând deasupra apei fierbinți pentru 30-40 minute. Aceasta spune că la peste 56 de grade Celsius, virusul moare. În tot acest timp mai adaugă si alte remedii de relaxare.

 ”Optional ascult in acest timp muzica de relaxare si imi inchipui numai stari frumoase…  La final, ma usuc pe par, schimb basmaua cu o caciulita si pun un prosop uscat in jurul gitului. Dorm cit mai infofolita, intr-o camera incalzita (calorifer electric?! ) iar a doua zi caut sa nu ies in frig. Daca e nevoie, seara urmatoare repet procedura. Sa fiti Bine”, a mai explicat Corina Chiriac, potrivit antena3.ro

Indiferent că alegeți remediul domanei Chiriac sau un tratament medicamentos, important este să vă asigurați că luați toate măsurile speciale impuse de către autorități. Dacă aveți orice suspiciune, nu ezitați să apelați medicul pentru un test, pentru că sănătatea este cea mai importantă.

Urmăriți Impact.ro și pe