Corina Chiriac a recunoscut de ce nu a avut un copil. Mulţi ani a ţinut pentru ea totul. „Am regretat”

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 11.01.2022, 12:23
Corina Chiriac a recunoscut de ce nu a avut un copil. Mulţi ani a ţinut pentru ea totul. „Am regretat”

Atunci când vorbim despre vocile care s-au făcut remarcate în muzica de dinainte de Revoluție, cu siguranță Corina Chiriac este una dintre acestea. Cu o carieră impresionantă și melodii cunoscute chiar și astăzi, artista este apreciată de publicul din România, mai cu seamă datorită vocii sale inconfundabile. Deși a avut un succes formidabil în planul carierei, viața sa amoroasă a fost lăsată deoparte. În ciuda mariajului cu Virgil Anastasiu, Corina Chiriac nu a avut un copil. Artista a recunoscut și motivul.

Corina Chiriac, despre motivul pentru care nu a avut un copil

Artista Corina Chiriac este una dintre emblemele muzicii ușoare românești, aceasta făcând parte dintre cântărețele care s-au lansat în muzică înainte de anii ’90. Deși s-a bucura de o carieră impresionantă, Corina Chiriac a rămas cu regretul că nu a avut un copil. În plus, artista chiar a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit cu tristețe la faptul că nu a avut ocazia să devină mamă.

Interpreta este un nume important în muzică, însă dincolo de succesul din carieră, Corina Chiriac a dezvăluit că există un aspect al vieții sale pe care îl regretă. Vedeta nu a devenit mamă niciodată, iar acest lucru a afectat-o pe măsura trecerii timpului. Chiar dacă a avut o relație cu Virgil Anastasiu, care i-a fost și soț timp de patru ani, cântăreața nu s-a bucurat de postura de părinte. Iar motivul pare să aibă legătură cu mama sa.

„Am regretat că nu am avut copii”

Corina Chiriac a dezvăluit că regretă că nu este mamă. Artista, ajunsă la respectabila vârstă de 72 de ani, a povestit o amintire din copilăria sa, lăsând să se înțeleagă care este motivul pentru care nu a avut niciodată un copil. Vedeta a mărturisit că a pus accentul pe cariera sa muzicală și a neglijat aspectul copiilor. Iar exemplul acesta l-a preluat din familie, mama artistei „ratându-și” cariera de dragul copiilor.

„Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. Mama, dacă nu se mărita, şi nu mă avea pe mine şi nu erau vremurile care erau în anii 50, ar fi fost o mare pianistă, cânta superb la pian. Dar s-a măritat şi a făcut un copil”, povestea Corina Chiriac acum câţiva ani.

Motivul pentru care Corina Chiriac nu a avut un copil
Corina Chiriac, alături de Virgil Anastasiu, fostul său soț

Artista a trăit o căsnicie scurtă cu Virgil Anastasiu

În privința vieții amoroase a celebrei cântărețe, Corina Chiriac a trăit o viață de soție doar timp de patru ani de zile, alături de Virgil Anastasiu. Cei doi s-au căsătorit în 1993 și au divorțat apoi, în 1997, în America. La acea vreme se zvonea că soțul Corinei Chiriac ar fi ales să o părăsească pe celebra interpretă.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, a mărturisit Virgil Anastasiu, într-o emisiune de la Pro TV.

Pentru că este o femeie realistă și calculată, Corina Chiriac s-a gândit și la momentul în care va pleca din această lume. Astfel, având în vedere că nu are copii, ea a decis să își doneze averea unor lăcașuri de cult. Ea chiar a făcut de nenumărate ori donații către Biserică, mai cu seamă după ce a vândut cele două proprietăți pe care le deținea în București, una pentru suma de 100.000 de euro, alta pentru 20.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...