Corina Caciuc e răzbunată. Vestea care o face pe Anamaria Prodan să tremure. S-a aflat adevărul despre pozele compromițătoare cu impresara

Anca Manolica 17.09.2022, 23:33

În noiembrie 2021, Anamaria Prodan era implicată, fără să vrea, într-un nou scandal monstru, după ce niște fotografii cu ea goală au fost „scăpate” pe internet! Pozele veneau în perioada în care ea se afla în plin divorț cu tatăl băiatului ei, Laurențiu Reghecampf. Acum, la aproape un an distanță, cazul pozelor care au provocat un scandal uriaș a ajuns la final. Iată care este adevărul, potrivit surselor Playsport.ro.

Adevărul despre pozele compromițătoare cu Anamaria Prodan

La finele anului trecut, în presă, au apărut imagini cu Anamaria Prodan complet dezbrăcată. Impresara se pozase singură în oglindă, goală. Acestea au devenit rapid virale, circulând pe toate rețelele sociale. Se pare că fotografiile pe care fosta soție a lui Reghe voia să le vadă doar câțiva ochi au ajuns pe mâna cui nu trebuie.

La acel moment, ea a susținut că niciodată nu au existat imagini cu ea goală pe internet, și, mai mult decât atât, singura persoană care le-ar fi avut ar fi fost nimeni altul încă soțul ei, la acea vreme, Laurențiu Reghecampf. Astfel, sexy impresara a ajuns să o acuze pe Corina Caciuc, iubita fostului antrenor de la Craiova, că ar fi distribuit, în mod voit, fotografiile în mediul online.

„Eu deja știu cine a dat aceste fotografii. Știu cum au ajuns în presă, știu cine le-a distribuit. Știu că sunt venite și din partea respectivă, din galeria Stelei. Știu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocații mei deja s-au ocupat, la Poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris.

Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mail-ul soțului meu, va plăti. În timp foarte, foarte scurt”, a spus atunci Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

A depus o plângere penală la poliție împotriva actualei partenere a lui Reghecampf

Imaginile respective au fost trimise către Laurențiu Reghecampf, pe email, în perioada în care cei doi încă erau în relații bune. Ulterior, fotografiile au apărut în social media, iar fostul fotomodel a ajuns să depună chiar și o plângere penală la poliție împotriva actualei partenere a tehnicianului.

Acum, sursele Playsport.ro au confirmat faptul că cercetările au ajuns la final. Rezultatele au arătat că nici Corina Caciuc, nici Laurențiu Reghecampf nu au avut absolut nimic de-a face cu distribuirea pozelor pe internet. Așadar, întrebarea rămâne. Cine le-a distribuit?

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...