Corina Bud le face de ruşine pe tinerele de 20 de ani. Vedeta arată de milioane, pozele astea sunt dovada

Andra Daoud 24.11.2021, 13:07

Chiar dacă a dispărut de ceva timp din peisajul muzical autohton, Corina Bud este în continuare activă pe rețelele sociale, unde postează fotografii care mai de care mai provocatoare. Cântăreața se poate lăuda cu forme de invidiat, la cei 41 de ani.

Corina Bud se menține în formă și la 41 de ani

Corina Bud este conștientă de faptul că arată bine și își pune în valoare formele în fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare. Cântăreața în vârstă de 41 de ani este foarte activă pe Instagram, iar imaginile pe care le publică nu mai au nevoie de nicio descriere suplimentară.

Cântăreața este o fashionistă adevărată, iar ținutele și accesoriile pe care le poartă le pot inspira și pe urmăritoarele ei. Atunci când nu le arată prietenilor ei virtuali outfit-uri, Corina își pune în valoare formele definite, pentru care trage din greu la sală.

Recent, artista s-a lăsat fotografiată pe un yacht, îmbrăcată într-o costumație foarte îndrăzneață. De altfel, fotografiile de la plajă sunt în număr mare pe contul ei de Instagram, cu atât mai mult cu cât vedeta a călătorit mult vara aceasta și nu a ratat nicio ocazie de a se fotografia în costum de baie.

Corina Bud le face de ruşine pe tinerele de 20 de ani. Vedeta arată de milioane, pozele astea sunt dovada
Corina Bud le face de ruşine pe tinerele de 20 de ani. Vedeta arată de milioane, pozele astea sunt dovada

Corina a lipsit din peisajul muzical o perioadă lungă

Artista a luat o pauză de la muzică, cel puțin deocamdată, și s-a dedicat vieții de familie și călătoriilor. În pandemie a locuit o perioadă lungă de timp în Dubai, dar a călătorit și în alte țări, precum Spania și Italia, de unde a postat fotografii pe internet. Corina și-a surprins fanii de pe internet și cu o schimbare de look și s-a tuns scurt, adoptând așa-numitul look ”mullet”. Cei care o urmăresc pe Instagram au asemănat-o cu Miley Cyrus în urma schimbării.

În ceea ce privește formele de invidiat cu care se laudă la 41 de ani, secretul Corinei este sportul și spune că este 100% naturală și că nu ar apela niciodată la operații estetice.

Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo, spunea Corina, în urmă cu ceva timp.

Corina a debutat în anul 2004, cu albumul ”Noi doi”, produs de Marius Moga. De-a lungul timpului, a avut hituri care au cucerit topurile și care s-au auzit mult timp la radio. În 2017, a decis să ia o pauză de la muzică și s-a retras din lumina reflectoarelor pentru trei ani. În 2020, și-a reluat cariera și a lansat melodia ”Superstar”, după care a lăsat din nou muzica deoparte.

Urmăriți Impact.ro și pe