Copilă de 12 ani arsă cu țigara în zona frunții! Motivul este unul banal

Stan Filon 07.09.2023, 13:34
Copilă de 12 ani arsă cu țigara în zona frunții! Motivul este unul banal

O copilă în vârstă de 12 ani a fost arsă cu țigara în zona frunții de o tânără care și-a văzut cumva relația pusă în pericol. Oamenii legii au intervenit și s-a întocmit un dosar penal.

Copilă de 12 ani arsă cu țigara în zona frunții

Întâmplare cutremurătoare în Hunedoara, acolo o copilă în vârstă de numai  12 ani a fost agresată de două fete mai mari, în vârstă de 14 ani. Totul se pare că a pornit după ce copila a trimis o cerere de prietenie pe Facebook iubitului uneia dintre agresoare.

Cele două fete de 14 ani au surprins-o pe stradă pe copila de 12 ani și au decis să îi dea o lecție acesteia pentru că a îndrăznit să trimită cererea de prietenie pe Facebook. Cele două au lovit-o pe fata de 12 ani și, pentru a-i lăsa o ”amintire” pentru gestul ei, au decis să o ardă cu țigara în zona frunții. Oamenii legii au intrat pe fir. Citește și Trauma din copilăria Andreei Raicu. A ales să vorbească despre ea la ani distanță. „Eram dominată”

Copila de 12 ani arsa cu tigara in zona fruntii
Copila de 12 ani arsa cu tigara in zona fruntii

Cele două agresoare s-au ales cu dosare penale

”În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a transmis IPJ Hunedoara. Patrula de poliţie locală a dus cele trei minore la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor. Citește și Prima reacție a băiatului care a filmat imaginile șocante în care copila de 13 ani din Târgu Jiu a fost snopită în bătaie. Incredibil ce a ieșit la iveală despre el

Cele două minore s-au ales cu dousar penal, fiind acuzate de loviri sau alte violenţe. oamenii legii urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc agresiunea.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale”, a mai precizat Poliţia, potrivit News.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...