Copil de patru ani, abandonat de familie într-o scară de bloc din București. ”Nu a putut decât să-și spună numele”

Nicu Stan 29.12.2021, 19:00
Copil de patru ani, abandonat de familie într-o scară de bloc din București. ”Nu a putut decât să-și spună numele”

Un copil în vârstă de patru ani a fost abandonat de familie în scara unui bloc din București. Copilul a fost găsit de oamenii care locuiesc în bloc, însă nimeni nu l-a dat dispărut până acum. Micuțul a putut doar să își spună numele, nu unde locuiește, astfel că locatarii au alertat secția 7 de poliție din Capitală. Copilul a fost plasat de urgență într-un centru al DGASPC.

Un băiețel de 4 ani a fost abandonat în scara unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Micuțul a putut să își spună doar numele

Un copil de aproximativ patru ani a fost găsit de locatarii unui bloc din București. Se bănuiește că micuțul ar fi fost abandonat, întrucât poliția nu a primit vreo sesizare în acest sens.

Micuțul nici nu vorbește prea bine, neputând decât să își spună numele, astfel că locatarii blocului au alerat polițiștii.

Politistii Sectiei 7 de Politie au reusit sa identifice rudele copilului
Politistii Sectiei 7 de Politie au reusit sa identifice rudele copilului

Unde a fost dus copilul

Secția 7 Poliție a fost sesizată marți seară că în scara unui bloc de din Sectorul 2 al Capitalei a fost găsit un copil de 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele, anunță Poliția Capitalei.

Astfel, copilul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar polițiștii au început cercetările pentru găsirea familiei micuțului, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția celui mic.

Poliția a identificat rudele copilului

Astfel, miercuri, polițiștii au reușit să îl identifice pe tatăl, precum și pe bunicul băiețelului. Cei doi au fost duși la poliție pentru audieri.

„În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc de din sectorul 2 a fost găsit un băiețel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele.

Minorul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind declanșate cercetări pentru identificarea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția copilului.

Rudele au fost duse la audieri

În această dimineață, Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 Poliție a reușit identificarea și depistarea tatălui și a  bunicului care au fost conduși la secția de poliție.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Acum, polițiștii fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, precum și pentru abandon de familie.

Urmăriți Impact.ro și pe