Conversațiile care l-ar fi scos din minți pe Liviu Dragnea. Ce mesaje deocheate îi trimitea Irina Tănase presupusului amant

Iancu Andreea 08.12.2021, 18:51
Conversațiile care l-ar fi scos din minți pe Liviu Dragnea. Ce mesaje deocheate îi trimitea Irina Tănase presupusului amant

Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, și Liviu Dragnea, de 59 de ani, formează un cuplu controversat, povestea lor de dragoste devenind cunoscută în urmă cu mai mult timp, înainte ca fostul lider PSD să fie încarcerat. Recent însă, relația lor este zguduită de zvonurile privind despărțirea celor doi. În timp ce Liviu Dragnea se abține de la prea multe comentarii, Irina ar fi avut o relație cu un presupus amant. Conversațiile pe care cei doi iubiți le-au avut sunt marcate de mesaje deocheate, care l-au înfuriat complet pe Liviu Dragnea.

Ce vorbea Irina Tănase cu presupusul amant. Mesajele deocheate dintre cei doi

Irina Tănase, considerată deja fosta iubită a lui Liviu Dragnea, l-ar fi înșelat pe partenerul său de viață, după ce a avut mai multe discuții intime cu Paul, presupusul ei amant. Aceasta s-ar fi întâlnit cu bărbatul cu care s-a iubit în trecut, în urmă cu zece ani. Cei doi au trăit o poveste de iubire intensă, dar nu foarte lungă, cu bărbatul din Galați. Presupusul amant al Irinei Tănase este moștenitorul unei firme de construcții puternice, deținute în prezent de tatăl său. Potrivit cancan.ro, Irina și Paul și-au dat mai multe întâlniri de-a lungul timpului, și chiar au fost protagoniștii unor discuții cu mesaje deocheate.

Bărbatul, care a avut mai multe relații de-a lungul timpului, s-a căsătorit în final, însă nu a putut să o dea uitării pe tânăra de 29 de ani. Irina Tănase ar fi purtat conversații intime incitante cu presupusul amant, mesajele dintre cei doi fiind dezvăluite de către publicația cancan.ro. Cei doi amanți se antrenau în discuții lungi, în care Irina îi trimitea pe WhatsApp fotografii în bustul gol.

Care sunt conversațiile dintre Irina Tănase și presupusul amant, care l-au scos din minți pe Liviu Dragnea
Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Ce mesaje își trimiteau Irina și presupusul său amant

IRINA: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T. (…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK. (…)

AMANTUL: Iub, te-am … cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc, sunt o parte din mesajele intrate în posesia cancan.ro.

Reacția lui Liviu Dragnea, după zvonurile privind despărțirea de Irina Tănase

Deranjat că tot mai multe informații încep să iasă la lumină în privința vieții sale private, fostul lider PSD a reacționat dur pe internet, la adresa celor care au speculat că între el și Irina Tănase ar fi vorba despre o despărțire. Liviu Dragnea a menționat că își dorește să pună capăt acestor zvonuri și a ținut să precizeze că deciziile pe care le ia în viața personală sunt asumate. Politicianul, care a sărbătorit Sfântul Nicolae alături de copiii săi, a încercat să distragă atenția de la problemele sale private și să menționeze situația dificilă cu care se confruntă societatea în contextul pandemiei și nu numai.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...