Conversația privată dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în spațiul public. Ce îi cerea bărbatul. „Drăguțul de el”

Stan Filon 05.02.2023, 18:58
Conversația privată dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în spațiul public. Ce îi cerea bărbatul. „Drăguțul de el”

Oana Roman se pare că a ajuns la capătul răbdărilor. Nu vrea să mai protejeze pe nimeni și vorbește deschis despre problemele din viața ei. După ce a vorbit despre relația pe care o are cu sora sa, care refuză să-și mai vadă mama, iată că a revenit în atenția publicului cu încă o convorbire privată pe care a avut-o cu fostul său soț.

Conversația privată dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în spațiul public

Oana Roman a revenit pe Internet cu o nouă convorbire pe care a avut-o cu fostul său soț, cu Marius Elisei, care mai nou îi dă ultimatumuri. Fiica lui Petre Roman a rămas șocată să vadă că tatăl fetiței sale i-a dat un ultimatul pentru a renunța la numele lui. 

Marius Elisei se referă la id-ul pe care Oana Roman îl are pe Instagram, unde se numește „oanaromanelisei”. Având însă un cont cu bifă, Oana Roman a fost nevoită să notifice Instagramul pentru modificarea id-ului, așa că este un proces mai lung. Ei bine, Marius Elisei se pare că nu mai are răbdare. Oana Roman a făcut publică conversația pe care a avut-o cu fostul său soț.

Conversatia privata dintre Oana Roman si Marius Elisei a ajuns in spatiul public
Conversatia privata dintre Oana Roman si Marius Elisei a ajuns in spatiul public

„Până marți să ștergi numele”

 „Îmi dă și el termene, drăguțul de el”, a scris Oana Roman în mediul, făcând apel la ironie și de această dată. „Până marți să ștergi numele de «Elisei» de pe toate rețelele de socializare”, i-a spus Marius Elisei Oanei Roman în conversația privată pe care vedeta a postat-o în mediul online.

Chiar când păreau că cei doi se înțeleg puțin mai bine, iată că a venit și vestea care i-a întristat pe fanii cuplului. Oana Roman a spus că se va despărți definitiv de Marius Elisei, la solicitarea lui. Fiica lui Petre Roman a spus că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a rămâne o familie, însă acest lucru nu a fost posibil.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...