Conversația indecentă care nu îi face cinste cuplului regal britanic. Ce îi spunea Camilla fostului său amant, Regele Charles

Andra Daoud 21.09.2022, 12:32
Conversația indecentă care nu îi face cinste cuplului regal britanic. Ce îi spunea Camilla fostului său amant, Regele Charles

Regele Charles și Camilla, devenită recent regină consoartă, sunt căsătoriți din 2005, însă relația lor a început cu mult timp în urmă. Înainte de a-i deveni soție, Camilla i-a fost mulți ani amantă lui Charles, iar idila lor era cunoscută încă din perioada în care moștenitorul tronului britanic era căsătorit cu Diana. Tot atunci au ieșit la iveală conversații intime dintre cei doi, pe care casa regală și-a dorit să le facă uitate.

Conversația intimă dintre Camilla și regele Charles

Casa regală a Marii Britanii a fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri care nu îi fac cinste. Unul de notorietate este cel din 1993, denumit „Camillagate”, când o serie de conversații telefonice intime dintre Charles, prinț la vremea respectivă, și Camilla, amanta sa, au fost făcute publice. Deși existau zvonuri de mai mulți ani în legătură cu relația dintre cei doi, acela a fost momentul când lucrurile au devenit clare și o lume întreagă a aflat că fiul reginei o înșela pe prințesa Diana cu Camilla.

Pe măsură ce mariajul prințului Charles cu Diana se clătina, jurnaliștii de la Daily Mirror au publicat stenogramele discuției fără perdea dintre fiul reginei și amanta sa de atunci, care ulterior i-a devenit soție. În discuția surprinsă de jurnaliști, prințul și Camilla vorbeau despre cât de interesați sunt unul de celălalt, iar detaliile picante au făcut deliciul presei tabloide la acea vreme.

„Charles: O, Doamne. Voi locui doar în pantalonii tăi sau ceva. Ar fi mult mai ușor.

Camilla: În ce te vei transforma, o pereche de chiloți? Oh, te vei întoarce ca o pereche de chiloți.

Charles: Sau, Doamne ferește, un tampon, spre norocul meu!”, este o parte a discuției scandaloase dintre cei doi foști amanți.

Conversatia indecenta care nu ii face cinste cuplului regal britanic. Ce ii spunea Camilla fostului sau amant, Regele Charles
Relatia dintre Charles si Camilla a iesit la iveala la începutul anilor ’90

„Eram trei în acel mariaj și devenise puțin cam aglomerat”

Chiar dacă Diana știa despre relația extraconjugală a soțului său, nu ea ar fi fost cea care a dorit să divorțeze. Prințesa și soțul ei erau separați de ceva vreme, însă rămăseseră în continuare într-o căsătorie de conveniență. Regina Elisabeta a II-a ar fi fost cea care a insistat să se despartă pe cale legală, așa că la aproximativ trei ani de la scandalul „Camillagate”, a intervenit divorțul.

În urma separării, Diana a dat celebrul interviu în care a declarat: „Eram trei în acel mariaj și devenise puțin cam aglomerat”, făcând aluzie la relația dintre Camilla și Charles. Separarea s-a produs în anul 1996, iar un an mai târziu, prințesa Diana a murit în tragicul accident de la Paris. Charles și Camilla și-au continuat relația, însă abia în anul 2005 femeia a intrat oficial în familia regală și a devenit soția lui Charles.

 

Urmăriți Impact.ro și pe