Controverse după audierea soției lui Dincă: „Această doamnă minte într-un hal fără de hal”

Stefan Daniel 23.08.2019, 10:40
Controverse după audierea soției lui Dincă: „Această doamnă minte într-un hal fără de hal”

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au fost audiați joi, 22 august, la DIICOT, timp de nouă ore. Audierea soției lui Dincă n-a fost nici pe departe lipsită de controverse. Cel puțin, din perspectiva cuiva care vrea să le observe. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, cu greu a putut să asiste la toate audierile, întrucât au avut loc simultan. A fost, însă, prezent la momentele cheie și a reușit să-și dea seama că situația e mai complicată decât s-a crezut până acum.

Audierea soției lui Dincă, soldată cu scandal. Familia suspectului n-a vrut să asiste și un avocat

Controverse după audierea soției lui Dincă: „Această doamnă minte într-un hal fără de hal”
Soția și copiii lui Dincă au fost audiați timp de 9 ore la DIICOT

Nouă ore a durat audierea familiei lui Gheorghe Dincă la DIICOT. La plecare, cei patru – soția, cei doi băieți și fata – au fost transportați cu o Dacia Logan albă, a instituției, ca să se evite îmbrâncelile și scandalul iscate când Elena Dincă a venit la audieri.

Însă, un scandal tot a existat, de această dată făcut de către familia lui Dincă, pe motiv că n-au vrut să asiste și avocații, mai ales Tonel Pop.

„Au fost audiate mai multe persoane înaintea familiei inculpatului Dincă, despre care nu m-a anunţat nimeni. După care a început audierea familiei Dincă. Sunt trei băieţi şi o fată şi mama lor (…) A trebuit să pendulez între mai multe audieri făcute simultan. La unii am prins declaraţia mai spre final, am încercat să mai pun nişte întrebări, la alţii am avut de la cap la coadă, cum a fost la soţia lui Dincă.

Când am sosit acolo, familia lui Dincă a făcut un scandal imens, ce caută un avocat. Au făcut o revoltă acolo, la procuror şi poliţist. Când a început ancheta cu mama lor, respectiv soţia lui Dincă, au început să ne certe. Dânşii au venit să-şi refuleze problemele, că se cred victime. Au început să conducă ancheta, exact cum face şi Dincă”, a declarat Tonel Pop.

Audierea soției lui Dincă, plină de controverse

Controverse după audierea soției lui Dincă: „Această doamnă minte într-un hal fără de hal”
Avocatul Tonel Pop este de părere că soția lui Dincă minte de îngheață apele…și mai e și caniculă

Elena Dincă s-a schimbat radical în momentul în care și-a făcut apariția și avocatul la audiere. El susține că toată familia suspectului și-a schimbat declarațiile, iar acest lucru ridică mai multe semne de întrebare.

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extraordinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată.”

Tonel Pop o suspectează pe soția lui Dincă de alterarea unor probe

Avocatul este deja renumit pentru declarațiile sale pe care presa românească le savurează până la ultima înghițitură, pentru că se apropie de domeniul senzaționalului. Avocatul bănuiește că Elena Dincă a fost implicată, într-o formă sau alta, în ascunderea probelor care-l incriminează pe soțul său.

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie.”

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe