Continuă scandalul după ce Marius Șumudică a fost eliminat în Turcia. ”Ceilalți antrenori nu sunt tratați așa”

Andrei Cezar, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 11:15
Continuă scandalul după ce Marius Șumudică a fost eliminat în Turcia. ”Ceilalți antrenori nu sunt tratați așa”

Continuă scandalul în Turcia după ce Marius Șumudică a fost eliminat în finalul partidei dintre Malatyaspor și Galatasaray (0-0). Secundul său a ieșit la atac și a declarat că antrenorul român ar fi fost o țintă a arbitrilor.

Răbufnire a secundului lui Marius Șumudică, după ce antrenorul român a fost eliminat de arbitru: ”Ceilalți antrenori nu sunt tratați așa”

Yeni Malatyaspor, echipă antrenată de Marius Șumudică, a obținut un punct important cu formația românilor Alex Cicîldău și Olimpiu Moruțan. După 0-0, Glatasaray a coborât pe locul 8 în Super Lig, iar Malatyaspor se află în continuare în zona retrogradării.

În minutul 90+6, Șumudică a fost eliminat de arbitrul Karaoglan după ce a depășit spațiul rezervat antrenorilor pentru a protesta. Antrenorul român a fost scos din minți de decizia arbitrului și a început să înjure.

La final, Gabriel Mărgărit, secundul lui Marius Șumudică, a criticat decizia ”centralului” și a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

Marius Şumudică a trecut 20 de centimetri după linie şi a primit cartonaş roşu. Ne uităm la celelalte meciuri şi ceilalţi antrenori trec de linie, dar primesc cartonaşul galben. Şumudică a fost tratat nedrept.

Un punct e important pentru noi. Am muncit din greu în această săptămână. Fotbaliştii noştri au arătat că au caracter, la fel ca în meciul trecut. Punctul e varloros în acest meci. Respectăm Galatasaray. Am luptat împotriva unei echipe care acum trei zile a jucat cu Marseille. Felicitări jucătorilor noştri şi fanilor”, a spus Gabriel Mărgărit, potrivit cumhuriyet.com.tr.

După ce a fost trimis în tribune, Marius Șumudică a făcut show alături de fanii lui Malatyaspor. A început să fluture steagul echipei și a purtat chiar și un suporter pe umeri, totul în apalauzele fanilor echipei gazdă.

Continua scandalul dupa ce Marius Șumudica a fost eliminat in Turcia. ”Ceilalti antrenori nu sunt tratati asa”

Cicâldău, introdus la pauză, Moruțan rezervă tot meciul

Deși au avut evoluții lăudate în ultimele partide, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au fost titulari în meciul cu Malatyaspor. Cicâldău a fost introdus de Fatih Terim la pauză, în timp ce fostul mijlocaș de la FCSB nu a prins niciun minut în partida de duminică.

După 14 etape, lider în Super Lig este în continuare Trabzonspor, cu 36 de puncte, la o diferență de 10 puncte de ocupanta locului secund, Konyaspor. Galatasaray se află pe poziția a opta în ierarhie, cu 22 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, se află pe locul 17 cu 13 puncte, la doar 3  puncte față de ultima clasată, Rizespor.

Urmăriți Impact.ro și pe