Continuă războiul între Andreea Berecleanu și Antena 1. Replica devastatoare a conducerii postului tv

Continuă războiul între Andreea Berecleanu și Antena 1. Replica devastatoare a conducerii postului tv

Andreea Berecleanu a dezvăluit mai multe detalii despre plecarea ei de la Antena 1, dar acum conducerea postului TV a contraatacat, Șefii din Băneasa au fost deranjați de declarațiile vedetei.

Continuă războiul între Andreea Berecleanu și Antena 1. ”Creștere de 31%”

Andreea Berecleanu a decis să plece de la Antena 1 după 17 ani de apariție pe micile ecrane. Locul acesteia a fost luat de către Alessandra Stoicescu, venită direct din concediul de maternitate. Andreea a prezentat mai multe detalii despre aceste schimbări, totul într-un interviu pentru viva.ro. ”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse”, a spus fosta prezentatoare pe pagina sa de Instagram.

“Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: <<așa e în tenis>>! Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor. Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe o scădere dramatică. Dar nu știu cât au fost luate în calcul aceste riscuri. Cred că a fost altceva mai important”, a spus Andreea sursei citate de mai sus.

Continuă războiul între Andreea Berecleanu și Antena 1. Replica devastatoare a conducerii postului tv

Continuă războiul între Andreea Berecleanu și Antena 1. Replica devastatoare a conducerii postului tv

Antena 1 a avut o audiență mai mare

Postul tv Antena 1 a avut cifre mult mai bune în luna martie. Conform Kantar Media, Observatorul difuzat în jurul orei 19:00 a avut o creștere constantă în audiență la toate categoriile de public, față de anul trecut în perioada ianuarie-martie 2019. Totodată, creșterea publicului comercial a fost cu 40% mai mare în luna februarie, iar în martie cu 31%, față de perioada anului trecut.

Observatorul orei 19:00 a avut creșteri mai mari și la nivelul publicului din mediul urban. Potrivit informațiilor a avut creșteri în total cu 20% în luna ianuarie, de 39% în luna februarie și 41% în luna martie, față de anul trecut. Datele sunt furnizate de Kantar Media și au fost puse într-un comunicat oficial al postului Antena 1, totul ca urmare a ultimelor declarații făcute de Andreea Berecleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI