Construcția gigant pe care frații Pavăl o ridică în România. Vor să dea lovitura cu ea și să eclipseze până și Dedeman

Badea Violeta 23.03.2023, 20:38
Construcția gigant pe care frații Pavăl o ridică în România. Vor să dea lovitura cu ea și să eclipseze până și Dedeman

Frații Pavăl, Adrian și Dragoș, sunt, fără dar și poate, unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri de la noi din țară. De-a lungul timpului, cei doi băcăuani au investit masiv în România, implicându-se în foarte multe domenii. Acum, afaceriștii mai dau o lovitură de proporții. Iată construcția gigant pe care vor să o ridice!

Frații Dedeman mai dau o lovitură de proporții. Construcția uriașă pe care urmează să o ridice

Frații Pavăl, porecliți și Dedeman, nu mai au nevoie de niciun fel de introducere. Cei doi băcăuani se numără, fără îndoială, printre cei mai importanți oameni de afaceri din România, având o avere de 13 miliarde de lei.

Suma provine atât din celebrul lanț de distribuție din bricolaj, cât și din investițiile pe care le fac în domeniul imobiliar, după cum precizează revista Forbes.

Așadar, banii nu reprezintă o problemă pentru Adrian și Dragoș Pavăl, însă ambiția lor este una de fier. Prin urmare, proprietarii Dedeman pregătesc o nouă lovitură de răsunet.

Cei doi vor să achiziționeze un teren din comuna Șerbănești, județul Bacău, unde în prezent funcționează un târg de mașini. Primarul USR Lucian Viziteu a anunțat deja că va propune în următoarea ședință de Consiliu Local trecerea terenului din domeniul public în cel privat al municipiului, pentru a putea fi vândut la licitație, notează Ziarul de Bacău.

Citește și Frații Pavăl au dat lovitura de grație austriecilor. Gigantul pe care l-au scos de pe piață!

Fratii Paval vor sa darame Vama Chitila
Fratii Paval 

Cei doi afaceriști vor să ridice un mall

În locul târgului, Adrian și Dragoș Pavăl vor un ansamlu de locuințe, un hotel, dar și un mall, similar modelului Palas, de la Iași. Cei doi au înaintat deja o solicitare în care menționează că doresc să facă tranzacția printr-o procedură cât se poate de transparentă, scrie presa locală.

În plus, autoritățile locale întâmpină ceva probleme legate de infrastructura oborului din Șerbănești. Prin urmare, acestea doresc mutarea târgului într-o altă locație.

„Dacã problema spatiilor destinate expunerii spre vânzare a autovehiculelor rămase la stadiu de balastare se poate rezolva prin astfaltarea acestora, realizarea unui racord la reteaua de canalizare presupune parcurgerea unor etape bine stabilite, procedura de avizare find una anevoioasã dar si costisitoare.

Calea de acces existentã, find îngustã, duce in permanenta la blocarea traficului si accesului autovehiculelor in incinta târgului, multe masini find parcate pe strazile sau terenurile adiacente.

Pornind de la aceste constatàri, s-a concluzionat cã este imperios necesarã realizarea unui nou târg auto, pentru comercializare masini noi si second hand, dar si piese auto sau unitâti de alimentatie publicà tip fast food sau grătar.”, se precizează în referatul municipalității.

Citește și Frații Pavăl vor să dărâme Vama Chitila. Urmează să construiască un magazin important!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...