Constantin Budescu a suferit o accidentare urâtă, în timpul partidei FC Voluntari – Farul. Ce le-a transmis fanilor înainte de operație

Sorin Barbu 03.04.2022, 12:30
Constantin Budescu a suferit o accidentare urâtă, în timpul partidei FC Voluntari – Farul. Ce le-a transmis fanilor înainte de operație

Constantin Budescu s-a accidentat foarte grav în timpul partidei FC Voluntari – Farul, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Medicii i-au spus că a suferit o ruptură de tendon și că are nevoie de operație. Va fi nevoit să stea departe de gazon cel puțin șase luni.

Constantin Budescu s-a accidentat grav și va lipsi 6 luni de pe terenul de fotbal

Era minutul 37 al partidei FC Voluntari – Farul când Constantin Budescu a căzut pe teren fără să fie lovit de cineva. La reluări s-a văzut că piciorul i-a rămas înțepenit în gazon. Medicii au încercat să-i acorde îngrijiri medicale, dar „magicianul” echipei nu a mai putut să continue partida și a părăsit terenul pe targă. Diagnosticul este unul crunt: ruptură de tendon.

„L-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Ruptură de tendon, îmi pare foarte rău pentru el. E o recuperare foarte grea”, a spus antrenorul Liviu Ciobotariu, trist, după meci.

 

Fotbalistul a părăsit stadionul cu piciorul imobilizat într-o orteză și s-a enervat în momentul în care jurnaliștii l-au întrebat cum se simte. „Mă simt foarte bine, mă duc la grătar? De ce mă mai întrebi?” a răbufnit Budescu.

Constantin Budescu, mesaj pentru fanii săi înainte de operație

Potrivit ultimelor estimări, Budescu va lipsi șase luni și depinde foarte mult de cât mult își dorește să muncească pentru a reveni pe gazon.

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune. Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, ne revedem curând. Multa sănătate, va îmbrățișez cu drag!!!”, a postat Budescu pe contul său de Instagram

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în iarnă, după ce a plecat de la FCSB. În acest retur a jucat în 11 partide și a înscris două goluri.

FC Voluntari a câștigat cu 1-0 duelul cu Farul din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 și se află pe locul trei la șapte puncte de locul doi. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ricardinho în minutul 89.

Urmăriți Impact.ro și pe