Constanța: Motivul pentru care un bătrân s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului. Bărbatul a murit pe loc

Diana Dumitrache, Ioana Constantin 28.02.2021, 12:18

O boală necruțătoare și vestea că este şi infectat cu covid l-a împins pe un bătrân din Constanța să își pună capăt zilelor. Bărbatul era internat la spitalul judeţean iar în această dimineaţă s-a aruncat de la etajul cinci al unității medicale constănțene. Medicii chemaţi de urgenţă n-au mai putut ca să-l resusciteze. Bărbatul avea 8o de ani și suferea de cancer.

Un bătrân s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Judeţean Constanța

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la ora 6 dimineaţa în fața Spitalului de Urgență Constanța pentru o persoană care ar fi căzut de la etajul cinci al clădirii. Potrivit primelor informații, era vorba de un bărbat de aproximativ 80 de ani.

„De îndată la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Constanța B2”, a declarat Anamaria Stoica – ISU Dobrogea

Paramedicii au încercat să-l resusciteze trei sferturi de oră, conform protocoalelor medicale, însă fără rezultat. Inima bătrânului a refuzat să mai bată.

„Pacientul era internat în secţia clinică Chirurgie Generală I și suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă. În plus, săptămâna trecută a fost diagnosticat cu covid, motiv pentru care era internat într-un salon izolator destinat pacienților infectați cu SARS CoV-2. Conducerea Spitalului regretă tragicul eveniment”, se arată în comunicatul de presă emis de Spitalul Judeţean Constanţa.

Constanța: Motivul pentru care un bătrân s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului. Bărbatul a murit pe loc
Constanța: Motivul pentru care un bătrân s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului. Bărbatul a murit pe loc

Trupul bărbatului a fost identificat

Poliţiştii au identificat persoana în cauză și au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului, urmând ca în cursul zilei de mâine familia să poată să îl ridice și să îl înmormânteze conform reglementărilor legale în vigoare în cazul perosoanelor decedate confirmate COVID. Astfel la înmormântarea bărbatului, care va avea loc cât mai curând posibil, vor putea lua parte doar opt persoane maxim.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...