Conflict între avocata familiei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu în sala de judecată. Cea din urmă a izbucnit în lacrimi

Alexandrina Toader 24.11.2021, 16:51
Conflict între avocata familiei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu în sala de judecată. Cea din urmă a izbucnit în lacrimi

Remus Rădoi, bărbatul la care ar fi apelat polițiștii, în 2019, pentru căutarea Alexandrei Măceșanu, fostul iubit al Luizei Melencu și un taximetrist au dat declarații în dosarul Caracal. Miercuri a avut loc un nou termen la care au fost aduși Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu. În sala de judecată, mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi după o discuție în contradictoriu cu avocata familiei Melencu.

Conflict între avocata familiei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu

Procesul a început în jurul orei 10:30, la Tribunalul Olt, unde au fost aduși Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu, inculpații din acest dosar. După audierea martorilor, avocata Carmen Obârșanu i-a solicitat judecătoarei ca DIICOT să depună la dosar listingul original cu apelurile pe care le-a făcut mama Alexandrei către Alexandra, după dispariția fetei.

Eu vă spun sincer: marele inspector de zonă, marele detectiv de acolo nu știe nimic, de asemenea, asta e, și am verificat în dosar, am găsit o planșă din care rezulta că în luna august a fost format de pe numărul mamei Alexandrei, numărul Alexandrei. Pe listing, apare că Alexandra nu a fost apelată de mama ei niciodată, după dispariție.

Și atunci, în fața instanței, am solicitat să mi se facă o adresă, să mi se dea originalele de la operatorii de telefonie mobilă și judecătoarea a zis că această cerere o poate face numai mama Alexandrei, prin apărătorul său, lucru pe care mama Alexandrei a refuzat categoric. Și am spus dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e, a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Conflict intre avocata familiei Melencu si mama Alexandrei Macesanu
Carmen Obarsanu

Între cele două a izbucnit un conflict, iar mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi.

Bineînețeles că a fost o revoltă, nu au vrut, să nu mă intereseze pe mine unde este fata ei, lucru care mie îmi pune semne de întrebare, judecătoarea a început să vorbească de alte numere de telefon, în loc să pomenească de numărul acela celebru 526 de pe care a sunat, cică, Alexandra, dânsa spunea că este 235, telefonul lui Dincă.

I-am spus, doamnă, nici măcar nu știți numerele de telefon care au fost folosite, eu le-am verificat de fiecare dată, era total aeriană judecătoarea, nu știu ce este cu ea, înseamnă că a primit niște ordine și dânsa și celelalte părți. Nu știu, în momentul în care îți dispare copilul, faci pe dracu în patru să ți-l cauți. Părinții ăștia, bunicii Luizei aleargă disperați să își găsească fata. Mama Alexandrei refuză să ceară probe, a mai spus Obârșanu.

Conflict intre avocata familiei Melencu si mama Alexandrei Macesanu
Conflict intre avocata familiei Melencu si mama Alexandrei Macesanu

Apărătorul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, spune că avocata Carmen Obârșanu nu a respectat deontologia profesioanală în sala de judecată.

După audierea martorilor, încă o dată, doamna Obârșanu, avocata familiei Melencu s-a autodepășit printr-un comportament nedemn de a fi avocat, nerespectând deontologia profesională, a solicitat o probă în numele nostru, ca și cum eu nu eram în acea sală de judecată, să se depună de către DIICOT listingul, în original, de la DIICOT în sala de judecată cum că ar fi șters un mesaj pe care mama Alexandrei l-ar fi dat Alexandrei sau un apel telefonic.

În cazul în care domna Măceșanu nu este de acord, însemnă că ea știe unde este fata. Am reacționat imediat: am solicitat instanței să o amendeze, pentru că este un comportament neadecvat și nu face decât să pună presiune în continuare pe mama Alexandrei care este deja și destul traumatizată de lipsa fetei, a spus avocatul familiei Măceșanu.

Acesta a mai precizat că mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi.

A început să plângă și a fost siderată de maniera doamnei avocat, ca și cum ar fi un interlop, a mai spus Aurel Moldovan.

În acest dosar, Gheorghe Dincă este acuzat că le-ar fi răpit, violat și ucis pe cele două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Următorul termen a fost stabilit pentru 17 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe