Condițiile în care stă Adrian Mititelu în închisoare. ”Stă în cameră cu 15 inși, nu mai e ca pe vremuri”

Stan Filon 05.05.2021, 20:52
Condițiile în care stă Adrian Mititelu în închisoare. ”Stă în cameră cu 15 inși, nu mai e ca pe vremuri”

Adrian Mititelu se află în închisoare de la finele anului trecut, unde execută o pedeapsă de 3 ani. O altă condamnare a venit însă pe numele său, de cinci ani de închisoare, dar decizia aceasta nu este una definitivă. Fiul său a povestit ce face tatăl său în închisoare.

Acestea sunt condițiile în care stă Adrian Mititelu în închisoare

Adrian Mititelu s-a resemnat și își face pedeapsa pentru care a fost trimis de judecători în închisoare. Pe data de 5 noiembrie 2020 Adrian Mititelu senior a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în procesul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011.

Mai mult decât atât, în ianuarie 2021 el a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul în care procurorii îl acuză de săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. A doua decizie nu este însă definitivă. Până atunci, Adrian Mititelu urmărește cu sufletul la gură meciurile echipei fiului său, FC U Craiova.

Conditiile in care sta Adrian Mititelu in inchisoare
Conditiile in care sta Adrian Mititelu in inchisoare

Fiul său a spus cum își petrece Adrian Mititelu timpul în închisoare

Adrian Mititelu Jr. a spus ce face, mai exact tatăl său după gratii și în ce condiții trăiește acesta în detenție. ”Pușcăria nu mai e ca pe vremuri. Stă în cameră cu alți 15 deținuți, au televizor și se uită la meciuri cu colegii. S-a adaptat. Ar fi vrut să trăiască aici această promovare. E o nedreptate crasă că nu poate să simtă de lângă echipă ce a creat. Știu că unora nu le convine. La televizor se vorbește mai mult de CS Mioveni decât despre noi. 

Știu că tata a fost un tip tăios, care s-a certat cu mulți din fotbal, dar ar trebui mai multă obiectivitate când vine vorba despre ce a realizat el aici”, a declarat Mititelu jr. pentru Gazeta Sporturilor.

Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că au fost momente când i-a cerut efectiv tatălui său să se retragă din fotbalul din România, deoarece i-a creat numai probleme. ”Sincer, i-am spus de nenumărate ori asta. Nu pentru că nu aș fi iubit fotbalul, ci fiindcă familia noastră a fost persecutată. Așa de mult că ne-am putea numi martirii fotbalului românesc. Cred că suntem singurul club din Europa, în ultimii 50 de ani, care a fost dezafiliat. Eu nu mai știu vreun alt caz. În 2011, eram prea mic să-i spun eu tatălui meu să renunțe. Realizase ceva, era vorba despre numele Mititelu. Poate hazliu la început, însă uitați-vă ce înseamnă azi. Cu timpul, când am dat de greutăți, mi-am dat seama că numele Mititelu este urât și nu poate face fotbal în România. Știți ce probleme am avut în Craiova și la București. Și am vrut să cedăm. Toată familia îi spunea asta. Doar el știe câtă răbdare și ambiție a avut în el. Și acum, deși a ajuns în pușcărie din cauza fotbalului, a rămas același”, a mai declarat Adrian Mititelu Jr. pentru sursa citată.

Adrian Mititelu își poate vedea visul cu ochii! Echipa sa, FC U Craiova conduce în acest moment clasamentul Ligii a II-a și are șanse reale să promoveze în Liga 1! Bucuria lui Mititelu va fi însă umbrită de faptul că promovarea vine în timp ce el este în închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...