Condiția pusă de Cristi Borcea pentru a avea un nou copil. Afaceristul are 9 în acest moment

Diana Radu 07.07.2020, 13:28
Condiția pusă de Cristi Borcea pentru a avea un nou copil. Afaceristul are 9 în acest moment

Cristi Borcea are în prezent 9 copii cu patru femei diferite. Afaceristul a dezvăluit recent care este motivul pentru care a făcut atâția copii și dacă mai vrea să mai devină o dată tată. Borcea se află acum într-o relație stabilă cu Valentina Pelinel care i-a dăruit două gemene.

Mai vrea Cristi Borcea încă un copil?

Afaceristul a fost invitat azi la emisiunea Vorbește Lumea de pe Pro TV, unde a dezvăluit de ce a făcut 9 copii. Afaceristul trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea: Patrick (22 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (13 ani). Iar cu actuala soție, cu Valentina Pelinel are două gemene: Indira și Rania și un băiat.

Întrebat de ce nu s-a oprit la 2-3 copii, Cristi Borcea, care se află în topul bărbaților din România la categoria numărului moștenitorilor, acesta a spus pentru că este un romantic incurabil. În plus, a dat de înțeles că nu își mai dorește încă un copil, dar dacă Valentina va dori, îi va satisface dorința.

„Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Momentan, nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, sigur!”, a explicat Cristi Borcea la Vorbește Lumea.

cristi borcea, 9 copii, conditie
Cristi Borcea și Valentina Pelinel împreună cu cei trei copii ai lor

Borcea, despre Valentina Pelinel: „Mă împlinește total”

„Relația mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlinește total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună baiețelului nostru, care are 2 anișori și 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viața, ceea ce reușesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forță. Repet: Valentina e ultima femeie din viața lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Ești viața mea!”, a declarat Cristian Borcea pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe