Concurentul de la Survivor care trece printr-o dramă: “Am fost imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce”

Nicu Stan 08.06.2021, 14:13
Concurentul de la Survivor care trece printr-o dramă: “Am fost imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce”

Concurentul de la Survivor care trece printr-o dramă: “Am fost imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce”. Cine a ajuns în această situație, vedeți un pic mai jos.

Un concurent s-a rănit grav la Survivor România. A trebuit să învețe să meargă din nou

Concurentul de la Survivor care trece printr-o dramă după ce s-a accidentat grav la Survivor România. Acesta a fost imobilizat la pat mai mult timp și a îndurat dureri incredibile în această perioadă.

Lucian Barbu de la Survivor a părăsit competiția de la Kanal D mult mai repede decât a crezut. Tânărul a suferit o accidentare de pe urma căreia încă se recupeerează și a povestit, după cumpăna vieții sale, totul despre experiența Survivor România, dar și despre cum era viața sa înainte de participarea la concursul de la Kanal D.

Lucian Barbu s-a ranit grav la Survivor
Lucian Barbu s-a ranit grav la Survivor

Accidentarea, o cumpănă a vieții

”Accidentarea a fost o altă cumpăna a vieții pe care a trebuit să o trec „magna cum laude’. Universul mi s-a schimbat total, s-a transformat în unul antagonic, am depins foarte mult de aproapiati și mă simt norocos că am niște persoane absolut superbe lângă mine.

Am fost inactiv , imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce , am avut câteva luni în care noaptea am fost privat de somn și multe altele. Cel mai greu a fost că a trebuit să învăț… să merg, dar pot spune că am trecut cu brio peste. Nu știu dacă m-a schimbat cu ceva această accidentare, cert e că mi-am demonstrat mie cât de puternic sunt la nivel mental”, a declarat Lucian Barbu, potrivit viva.ro.

Lucian Barbu a realizat cât înseamnă intelectul într-o cometiție ca cea de la Kanal D

Lucian Barbu se numără printre acei concurenții care au realizat importanța mentalului în competiția de la Kanal D și se autodescrie ca fiind ”perfect calibrat” pentru o astfel de competiție. Bărbatul a suferit deja o intervenție chirurgicală la menisc și este pe drumul cel bun, însă a spus că s-a văzut nevoit să învețe să meargă din nou.

”Viața mea înainte de Survivor era extrem de agitată, fiind hiperactiv și workaholic, de fel. Munceam zilnic 10-15 ore în total, cu antrenoriatul pe domeniul natatiei dar și cu extinderea propriului bussiness iar seara mereu aterizăm pe la câte un prieten pentru o decompresie între muncă și relaxare.

Cum și-a ținut Lucian Barbu mintea ascuțită la Survivor

Cu toate că munceam foarte mult am avut mereu grijă să mă ocup și de mine, de fizicul meu și mai ales să îmi aloc puțîn timp pentru citit. Nu de alta, dar îmi doresc să îmi mențin mintea ascuțită. Pe lângă toate cele enumerate, am încercat și să profit și de vacanțe cât de mult posibil”, a mai spus Lucian Barbu.

Urmăriți Impact.ro și pe