Concurentul cel mai afectat după plecarea Anei Porgras de la Survivor România 2021. Chiar avea sentimente pentru ea

Ana Anitoiu 05.04.2021, 11:27

Concurentul cel mai afectat după plecarea Anei Porgras de la Survivor România 2021 s-a dat de gol. La despărțire s-a văzut că avea sentimente pentru ea, în ciuda faptului că amândoi au negat că ar avea vreo altă legătură în afară de cea de coechipieri în concurs.

Concurentul cel mai afectat după plecarea Anei Porgras de la Survivor

Plecarea Anei Porgras de la Survivor România 2021 a căzut ca un trăsnet pentru Zannidache. Concurentul a izbucnit în lacrimi la finalul ceremoniei de eliminare. Zanni a suferit un șoc atunci când prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat. Prietenul său, Cosmin Stanciu, a intervenit să-l consoleze.

De-a lungul competiției, Zannidache și Ana Porgras au fost foarte apropiați. Chimia dintre ei i-au determinat pe unii concurenți și telespectatori să creadă că sunt, de fapt, iubiți. Totuși, amândoi au negat acest lucru, în ciuda faptului că s-au potrivit de minune la fiecare pas.

Concurentul cel mai afectat dupa plecarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Chiar avea sentimente pentru ea
Ana Porgras

Ana Porgras, mesaj după ce a fost eliminată de la Survivor România

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România după ce a fost nominalizată de Jador. Concurentul a precizat că numirea nu va fi una corectă, deoarece toți cei rămași sunt buni în competiție. ”O votez pe Ana, chiar dacă este foarte bună”, a spus el, nevoit să aleagă pe cineva. Concurenta a fost luată prin surprindere, deși a avut o presimțire.

”Nu mă așteptăm, sincer. Cumva am presimțit treaba asta. Am avut o stare mai puțin bună în a două parte a zilei. Sunt fericită că mă duc acasă, că mă duc la bine. Sunt tristă că mi-aș fi dorit să continui această experiență, dar asta a fost drumul meu în Survivor România 2021. Am învățat multe lucruri aici. Știam că am răbdare, dar răbdarea mea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să accept oameni, am învățat cât de puternică sunt. Am îndurat lucruri pe care eu nu credeam că pot și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare.”, a spus ea. ”Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, vă iubesc tare mult! Nu știu dacă au sens cuvintele, nu cred că lucrurile astea se simt. Mi-e destul de greu să vorbesc acum, dar vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea…”, a adăugat ea, la câteva ore de la eliminare.

Care este visul lui Zannidache

Zannidache are o poveste de viață impresionantă. El a povestit că a dat motive pentru a fi dat afară de la orfelinat, deoarece a prețuit libertatea mai mult decât o masă sau un acoperiș deasupra capului. Apoi, a ajuns la un cămin de nefamiliști cu o mizerie de nedescris. Acum, concurentul de la Survivor România visează să își cumpere o casă a lui, să aibă un loc pe care să îl numească ”acasă”. Mai multe detalii, AICI!

”Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac”, a declarat Zannidache, potrivit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI