Concurenții de la America Express, provocați să înfrunte un taur și să treacă de proba cu electroșocuri la jocul pentru amuletă. „Am crezut că e o glumă”

Anca Manolica 24.01.2023, 14:14

Luni, 23 ianuarie, a fost o ediție foarte emoționată, cu multe dezvăluiri impresionante ale concurenților despre cei dragi lor. Acestea au fost prilejuite de fotografiile cu apropiații dispăruți, de care concurenții au dat în urma unei misiuni. Iar apoi, tot ceea ce a urmat, a avut la bază sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO, Dia de Los Muertos. Ce urmează în ediția de astăzi.

America Express continuă pe Drumul Aurului

Cea de-a doua etapă de pe Drumul Aurului a început pentru cele 9 echipe cu o serie de curse contracronometru, unde stresul și-a spus cuvântul. În ediția de luni, Irina Fodor a pus la bătaie prima imunitate a acestui stage, care le asigură concurenților trecerea în următoarea etapă, dar și o minivacanță, cazare, bani, transport și mâncare.

Cursa dificilă a adus noi tensiuni între concurenți, dar și motiv de bucurie pentru o echipă, după ce au obținut imunitatea. Lupta a fost grea, dură, iar participanții au încercat să facă tot ce pot pentru a ajunge primii la Irina. Cei care au reușit asta au fost Puya și Melinda.

Marți, o nouă bătălie pentru amuletă

În ediția de marți seară, de la ora 20:30, cursa va fi dedicată curajului, punându-se la bătaie cea de-a doua amuletă de 1.000 de euro din această etapă, dar și cea de-a doua imunitate, care va culmina în Mexico City. Probele se anunță a fi unele foarte dure, care îi vor șoca pe concurenți și îi vor provoca să își depășească limitele.

„Acest episod va fi întru totul dedicat curajului. Ați demonstrat până acum că aveți curaj, dar nu este de ajuns: trecem la următorul nivel!”, a spus Irinei, înainte de startul cursei.

„Toate cursele sunt cu chin aici!”, spune Chef Cătălin Scărlătescu.

„Noi suntem curajoase. Câteodată și inconștiente”, a reacționat Andreea Bălan.

„Nu prea am frici. Mi-e frică în mare parte doar de mine, să nu-mi ating potențialul”, a fost replica lui Jean Gavril.

„Eu m-am speriat un pic. Când aud de sânge, azteci, curaj, mă gândesc că n-am ce să caut acolo”, a declarat Cătălin Bordea.

Proba pentru amuletă
Proba pentru amuletă

Toți concurenții vor fi nevoiți să semneze cu sânge un pact

Prima misiune le va spune multe despre ceea ce îi așteaptă pe concurenți, fiind nevoiți să semneze Pacto de Sangre, pentru a se putea înscrie la jocul de amuletă. Aceștia vor fi supuși unei probe absolut spectaculoase pentru amuleta de 1.000 de euro: confruntarea cu un taur, într-o arenă în care competitorii vor avea de spart mai multe piñata.

Fiecare dintre coechipieri se va afla față în față cu taurul, având parte de cele mai tensionate momente de până acum. Iar în cursa spre cea de-a doua imunitate, echipele vor fi provocate să intre într-un joc mexican cu electroșocuri.

„Am crezut că e o glumă. N-am apucat să menționez că a doua cea mai mare frică a mea, în afară de păianjeni, este curentatul. N-am crezut că este posibil așa ceva”, a spus Bie Adam.

Citește și: Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”

Descoperă diseară, de la 20:30 cum se vor descurca vedetele tale preferate, într-o ediție memorabilă America Express, difuzată de Antena 1.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...