Concurenta de la Survivor România 2022 care s-ar fi iubit cu Dani Oţil. Detalii uitate din viaţa Faimoasei

Andra Daoud 19.01.2022, 18:12
Concurenta de la Survivor România 2022 care s-ar fi iubit cu Dani Oţil. Detalii uitate din viaţa Faimoasei

Competiția Survivor România 2022 a început săptămâna aceasta la Pro TV, iar telespectatorii au avut timp să se familiarizeze cu echipele, atât cu Faimoșii, cât și cu Războinicii. Dacă pe cei din urmă telespectatorii abia acum îi cunosc, din echipa Faimoșilor fac parte nume sonore, cu care publicul este obișnuit deja. Iar despre una dintre concurentele din echipa roșie se spune că ar fi avut o idilă cu Dani Oțil.

Concurenta de la Survivor care s-ar fi iubit cu Dani Oțil

Dintre concurenții de la Survivor România, Laura Giurcanu se bucură de foarte multă popularitate, grație carierei pe care o are în mediul online. Frumoasa blondă a devenit cunoscută pe vremea când era doar o puștoaică și căuta să-și facă un nume în industria modelling-ului. La 14 ani, a participat la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu, pe care a și câștigat-o la final.

S-a făcut remarcată atât în lumea modei autohtone, cât și peste hotare, iar la 16 ani a primit propunerea de a apărea într-un videoclip al lui The Weeknd. Anii au trecut și Laura Giurcanu s-a transformat într-o femeie extrem de atrăgătoare, iar bărbații celebri pe care i-a cucerit de-a lungul timpului nu sunt deloc puțini. Cu unii s-a afișat deschis, însă alte relații nu și le-a asumat niciodată public.

Există zvonuri potrivit cărora Laura Giurcanu ar fi avut o relație și cu Dani Oțil, la un moment dat. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, după ce Dani a ieșit din relația cu Mihaela Rădulescu. Matinalul are o pasiune pentru fotomodele, iar Laura Giurcanu se pare că nu l-ar fi lăsat indiferent cu farmecele ei. Cei doi au ținut departe de ochii curioșilor idila avută și nu și-au asumat niciodată public relația. Între ei era o diferență de vârstă de 15 ani.

Concurenta de la Survivor România 2022 care s-ar fi iubit cu Dani Oţil. Detalii uitate din viaţa Faimoasei
Laura Giurcanu participă la Survivor România 2022

Ce alți bărbați celebri a mai cucerit Laura Giurcanu

Influencera se poate lăuda și cu alte nume sonore pe lista cuceririlor. Un alt bărbat cunoscut în mediul online cu care presa a „cuplat-o” la vremea respectivă a fost Matei Dima, alias Bromania. Se întâmpla în perioada în care cei doi colaborau pe partea de conținut video și făceau sketch-uri împreună.

Apăreau non-stop împreună, așa că de aici până la zvonuri legate de o relație amoroasă nu a fost decât un singur pas. Niciunul dintre ei nu a confirmat relația, ba chiar Laura a susținut că sunt doar prieteni și că se au ca frații.

Una dintre relațiile serioase ale Laurei Giurcanu a fost cea cu Alex Târnovan, fotbalistul care la vremea aceea juca la FCSB. Relația s-a încheiat în momentul în care sportivul s-a transferat la Gaz Metan Mediaș. Alte nume vehiculate de presă au fost Cuza de la Noaptea Târziu și Ionuț Radu, o altă tânără speranță a fotbalului românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe