Concurent surpriză la Ferma! Cine este noua vedetă care a acceptat provocarea competiției de la PRO TV

O nouă vedetă a acceptat să intre în competiția de la Ferma, la PRO TV

De pe scenă, direct în competiția de la Ferma. O nouă vedetă a acceptat provocarea de a se lupta pentru premiul cel mare, dovedindu-și abilitățile de fermier. Prezența sa este total neașteptată într-un astfel de format de televiziune, de vreme ce publicul și-o amintește drept o adolescentă care credea că ”Moș Crăciun e un tinerel”. 

Vedeta care a acceptat să fie noua concurentă de la Ferma

Dacă nu v-ați dat seama până aici despre cine este vorba, aflați că Andreea Antonescu este noul nume trecut pe lista concurenților de la Ferma. Tocmai acum când competiția s-a întețit, frumoasa cântăreața a decis să se bucure de o nouă experiență. Deocamdată, provocările trecute au pus concurenții să stea legați la mână doi câte doi. Unii au trecut prin duelul cu dublă eliminare, câștigat de orășeni. De asemenea, trei dintre ei au fost deja eliminați. Viviana Sposub și Octavian Ciovică au spus adio competiției. Totodată, George Burcea s-a accidentat grav și a fost nevoită să fie eliminat din concurs.

Chiar dacă această competiție pare dificilă pentru o persoană care își “ceartă cu vin” partenerul, Andreea Antonescu este de părere că această provocare o va face să evolueze. Și cum lucrurile dificile ne fac mai puternici, vedeta speră să reușească să își testeze limitele. Chiar dacă este obișnuită cu viața de la oraș, frumoasa cântăreață nu se dă înapoi de la activitățile de la sat.

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma, orășeni vs săteni

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma, orășeni vs săteni

Ce părere are Andreea Antonescu despre noua provocare din viața sa

A devenit cunoscută în industria muzicală alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. Și pentru că viața sa a fost una tumultoasă încă din copilărie, Andreea Antonescu a devenit o femeie puternică. Vedeta are și o fetiță, pentru care încearcă să fie un model în viață. În competiția de la Fermă, Andreea Antonescu speră să facă față provocărilor.

”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări. Îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a mărturisit ea, conform unui comunicat oficial.

Modul în care Andreea Antonescu va fi primită în echipa sa, precum și sarcinile sale din casă vor putea fi urmărite începând de marți, de la ora 21:30, la Ferma – orășeni vs săteni, la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI