Concluzii năucitoare despre obsesiile intime ale lui Dincă: „Minorele erau niște trofee. Demonstra că încă mai poate”

Stefan Daniel 15.08.2019, 14:45
Concluzii năucitoare despre obsesiile intime ale lui Dincă: „Minorele erau niște trofee. Demonstra că încă mai poate”

Unul dintre anchetatorii din cazul crimelor din Caracal a ajuns la o primă concluzie în ceea ce privește profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă. Se pare că la el totul a plecat de la obsesiile intime pe care le are. Neputința fizică în relațiile intime, survenite odată cu vârsta, îl înnebunea, așa că a apelat la forță. Anchetatorul consideră că minorele erau simple trofee pentru el, ca să demonstreze că încă mai poate să „presteze”. Nu e nimic nou. O mulțime de bărbați suferă de acest complex de inferioritate odată cu vârsta, însă unii fac gesturi extreme.

Dincă, un bărbat cu complexe de inferioritate de natură intimă?

Această concluzie a fost dezvăluită de Adevărul care citează dintr-un presupus anchetator. Din motive evidente, numele anchetatorului nu este făcut public, dar afirmațiile citate sunt surprinzătoare și strigătoare la cer, mai ales pentru familiile celor două fete ucise. Cum ar putea aceste familii îndurerate să înțeleagă că fetele lor nu mai sunt din cauza unor complexe stupide de inferioritate ale unui bărbat care dă în impotență?

„În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă. Ei sunt acei români „clasici”, milioane la număr, cărora li se pare normală „educarea” copiilor și a femeii cu pumnul.

Gheorghe Dincă s-ar fi schimbat după ce s-a întors din Italia

Concluzii năucitoare despre obsesiile intime ale lui Dincă: „Minorele erau niște trofee. Demonstra că încă mai poate”

Prin presă au apărut tot felul de speculații conform cărora, Dincă ar fi făcut parte, în urmă cu 20 de ani, dintr-o rețea de traficanți de persoane, iar el se ocupa de racolarea fetelor. Există suspiciunile, dar dovezile sunt slabe.

„Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

De asemenea, unul dintre anchetatori este de părere că Dincă s-a transformat total din cauza obsesiilor pe care le are (atenție, acestea nu dispar niciodată). Se pare că tocmai faptul că nu mai putea întreține relații intime îl înnebunea.

„Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”.

Urmăriți Impact.ro și pe