Comuna din România în care oamenii sunt terorizați de o fantomă. Sună disperați la 112: „Să nu intre în case”

Nicu Stan 11.02.2022, 08:53
Comuna din România în care oamenii sunt terorizați de o fantomă. Sună disperați la 112: „Să nu intre în case”

Aceasta este comuna din România în care oamenii sunt terorizați de o fantomă. Sună disperați la 112 în fiecare noapte. Localnicii din Berteștii de Jos, judeţul Brăila, trăiesc cu groază de câteva zile. Oamenii spun că sunt bântuiţi de o fantomă și se tem să nu se trezeacă cu ea în casă.

O comună din România este terorizată de o fantomă. Sătenii sună disperați la 112

O comună întreagă din Brăila este terorizată noapte de noapte de o fantomă. Fantoma, după cum susțin localnicii din Berteștii de Jos le deschide porțile, îi atacă cu pietere, ba chiar, într-o noapte, s-ar fi arătat într-un geam.

Chiar și așa nimeni nu poate spune cum arată întradevăr fantoma pusă pe rele.

Nici chiar primarul Costel Capbun nu stie cu ce entitate se confrunta comuna
Nici chiar primarul Costel Capbun nu stie cu ce entitate se confrunta comuna

Sătenii se tem ca fantoma să nu le intre în case

„Bună seara, la noi în sat este o fantomă. Vine în fiecare noapte la cetățenii din sat. Nu știm cine este, deschide porțile oamenilor, aruncă cu pietre și nimeni nu reușește să vadă cine este.

Ne este frică să nu intre în casele noastre, mai ales că oamenii bătrâni pot face infract. Inițial s-a zis ca a fost prins și că era un amant al unei femei, dar acum iar a reapărut. Pe 24 ianuarie a murit un cuplu tânăr, este anunțul pe internet. Lumea bănuiește ca sunt spiritele lor”, a transmis un localnic, potrivit obiectivbr.ro.

Sătenii au făcut sesizări la Primărie

Edilul comunei Berteștii de Jos, Costel Florinel Capbun, spune că săptămâna trecută s-au făcut sesizări în acest sens și chiar s-a telefonat la Poliție, însă nu s-a putut identifica vreun făptaș. Primarul nu crede că ar fi vorba de o fantomă.

„Nu pot să știu ce este acolo și nu pot să mă pronunț. Dar pe camere nu se vede nimic. Ne-am uitat cu șeful de post, ne-am uitat și cu una dintre fetele acestea care spun că l-ar fi văzut, că ar fi aruncat. Ele așa spun, că ar fi fost un individ care le-a sunat, că a aruncat cu pietre, a încercat să împingă ușa, nu a putut. Nu știu ce e acolo. Pe de altă parte, am declarația de la un vecin care spune că nu e nimic și că e altceva, dar nu pot să fac vreun fel de afirmații.

Ce i-a făcut fantoma unui sătean

Una dintre ele spune că s-a trezit cu un pietroi la ușă atunci când a venit acasă și că nu era pietroiul acolo când a plecat. Alta spune că i-ar fi bătut în geam și că l-ar fi văzut pe telefon, pentru că stătea pe telefon, dar că nu i-a văzut fața.

Este declarația lor. Una dintre ele doarme la cealaltă, chipurile, de frică. Sunt vecini acolo. Una spune că s-a întâmplat la 23:00, alta că la 1 noaptea. Poate să fie cineva. Vă dați seama că sunt fete tinere. Nu pot eu să spun ce e acolo”, spune primarul Costel Florinel Capbun.

Urmăriți Impact.ro și pe