Compania low-cost care va avea zboruri din România în Maldive. Românii vor ajunge mai ieftin în destinaţia de vis

Dumitrică Roxana 25.07.2022, 17:36
Compania low-cost care va avea zboruri din România în Maldive. Românii vor ajunge mai ieftin în destinaţia de vis

Wizz Air a anunțat vești bune pentru români. Compania low-cost va opera zboruri către o destinație de top. Este vorba despre Male, în Insulele Maldive.

Cum se vor desfăşura zborurile spre Maldive

O  vacanță ideală înseamnă  plaje albe cu nisip fin, apă turcoaz, scufundări în lumea peștilor tropicali și palmieri înalți, iar Maldive este, cu siguranță, destinația care să satisfacă toate aceste dorințe. Acum, românii sunt şi mai aproape de acest paradis tropical.

Compania low-cost Wizz Air va zbura de patru ori pe săptămână din capitala Emiratelor Arabe Unite spre Maldive iar cursele vor începe din data de 4 octombrie 2022. Zborurile dintre Abu Dhabi și Male vor fi operate în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică. Durata zborurilor dintre cele două capitale va fi de aproximativ cinci ore și 10 minute. Zborurile vor fi operate cu Airbusuri A321neo, iar plecarea se va  face din Bucureşti şi Cluj Napoca.

Din București, Wizz Air operează două zboruri pe săptămână spre Abu Dhabi. Din Cluj-Napoca spre capitala Emiratelor există un singur zbor pe săptămână. Wizz Air a mai anunțat că, în afară de ruta Abu Dhabi – Male, la începutul lunii octombrie 2022 va fi inaugurată și o altă rută, și anume Abu Dhabi – Kuweit City.

De ce sunt atât de populare insulele Maldive

Insulele Maldive sunt situate în Oceanul Indian și reprezintă o destinație de vacanță de vis. Această destinație este exotică, unică și le oferă turiștilor plaje cu nisip alb, recife de corali spectaculoase și peisaje superbe. Deși este considerată o destinație romantică,  Maldive oferă și activități precum scuba diving, snorkeling și alte sporturi de apă pentru cei care vor să se aventureze.

Situat în Inima Oceanului Indian, acest arhipelag este caracterizat printr-o climă tropicală, cu extrem de puține schimbări pe întreaga perioadă a unui an.

Republica Maldive este cea mai joasă și plată țară din întreaga lume, cu un maxim de altitudine de 2.3 metri, localizat în insula Villingili. Din păcate, din cauza încălzirii globale, Maldivele riscă să dispară sub amenințarea nivelului de apă tot mai crescut.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe