Comentariul neaşteptat lăsat de la Lavinia Pîrva la o fotografie cu Radu Ştefan Bănică. Ce a spus bruneta despre fiul vitreg

Badea Violeta 20.06.2022, 11:43

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, s-a transformat într-un adevărat adolescent, iar asemanarea dintre el și tatăl său devine tot mai izbitoare. Tânărul nu numai că a moștenit trăsturile fizice ale artistului, ci și talentul acestuia. De curând, Lavinia Pîrva a ținut să-i transmită un mesaj fiului vitreg. Iată ce comentariu i-a lăsat bruneta pe rețelele sociale lui Radu Ștefan Bănică!

Ce i-a transmis Lavinia Pîrva lui Radu Ştefan Bănică

Radu Ștefan Bănică este extrem de activ pe rețelele sociale, drept urmare, fiul lui Ștefan Bănică nu ezită să urce fotografii, pe pagina de Instagram. O imagine cu el a făcut senzație, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Lavinia Pîrva, actuala soție a tatălu său, s-a numărat printre persoanele care i-au apreciat poza adolescentului. De asemenea, bruneta i-a lăsat și un comentariu în care îi spune că este „superb”.

Ștefan Bănică are trei copii cu trei partenere de viață. Radu Ștefan Bănică este cel mai mare dintre aceștia și îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul studiază la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, dar a dezvoltat o pasiune și pentru muzică.

Radu Stefan Banica
Radu Stefan Banica

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu Lavinia Pîrva

În cadrul unui interviu pentru un post de televiziune, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu fosta parteneră de viață a tatălui său, Andreea Marin. De altfel, fiul artistului a vorbit și despre relație pe care o are cu Lavinia Pîrva. Iată cum se înțelege cu actuala soție a lui Ștefan Bănică.

„Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia. Mereu am avut o relație mai de …. prietenie, adică e bine’, a spus Radu Ștefan Bănică, pentru Antena Stars.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a declarat Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

De curând, fiul lui Ștefan Bănică a fost invitat să deschidă Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment social umanitar aflat la cea de-a XVII-a ediție. Producătorul acestei gale este chiar Andreea Marin, iar imaginile cu cei doi pe scenă spun multe despre relaţia ce există între ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...