Comentariul lăsat de Delia la una dintre fotografiile Antoniei de pe Instagram. Fanii celor două, fără cuvinte

Nicu Stan 05.05.2021, 08:00
Comentariul lăsat de Delia la una dintre fotografiile Antoniei de pe Instagram. Fanii celor două, fără cuvinte

Comentariul lăsat de Delia la una dintre fotografiile Antoniei de pe Instagram. Fanii celor două, fără cuvinte. Ce i-a transmis jurata de la iUmor soției lui Alex Velea.

Delia, comentariu incedibil la o fotografie a Antoniei, pe Instagram. Ce i-a transmis jurata de la iUmor

Delia Matache i-a comentat Anotniei la o postare de pe Instagram. Fanii celor două cântărețe au rămas muți de uimire când au văzut comentariul lăsat de Delia.

Antonia a postat pe Instagram o fotografie în care apare stând lângă un avion de mici dimensiuni și pe care scrie Maldivian Airways, semn că Antonia se află în Maldive.

Comentariul Deliei la postarea Antoniei
Comentariul Deliei la postarea Antoniei

Ce a comentat Delia la postarea Antoniei

Delia, când a văzut postarea Antoniei, i-a comentat acesteia. ”Vin după tn”, i-a scris Delia colegei sale de breaslă, Antonia. Antonia și Alex Velea au plecat pentru câteva zile într-o vacanță de lux în Maldive. Destinația exotică este una foarte căutată de români, dar mai ales de vedetele din țara noastră.

Alex Velea și Antonia au hotărât să lase în urmă aglomerația din București pentru câteva zile și să se relaxeze pe plajele perfecte din Maldive.

Alex Velea și Antonia nu au vrut să se știe unde pleacă

Inițial, Alex Velea și Antonia au păstrat secretul și nu a dezvăluit nimic fanilor, însă când au ajuns acolo au început să posteze fotografii. Cei doi cântăreți au făcut și un live pe Instagram serile trecute, direct din aeroport.

Încărcați cu energie pozitivă, dar și multe bagaje, Antonia și Alex Velea le-a transmis prietenilor virtuali că îi vor revedea din vacanță, însă destinația era una necunoscută. Astfel, după multe ore de zbor și avioane schimbate, Antonia a postat pe rețelele de socializare primele imagini de pe insula exotică, unde luxul și opulența sunt la ele acasă.

Familia lui Alex Velea a avut coronavirus

Pe de altă parte, Alex Velea a recunoscut că el și întreaga familie au avut coronavirus. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați cu virusul ucigaș.

”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, spunea Alex Velea cu ceva timp în urmă.

Alex Velea nu se vaccinează acum

De asemenea, Alex Velea a spus că o să se vaccineze dacă va fi nevoie. Până una alta, artistul se bazează pe imunitatea câștigată după videcarea de covid, el fiind diagnosticat în decembrie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI